E, ovako treba... > Elektro motori u nautici i ...

ELEKTROMOTORI - da ili ne

<< < (16/23) > >>

STG:

--- Citat: ka5an  26, 10, 2015, 14:36:31 posle podne ---Pazariću ovaj kanu ali bih mu okačio i jednu elektro-pentu za slučaj da riknemo od vesla  25648

https://www.kupujemprodajem.com/big-photo-26733387-1.htm

Koja od tih penti bi gurala uzvodno po Dunavu kanu  težine 40kg + oko 170kg  nas sa stvarima?

--- Kraj citata ---
Zar kupovinom kanua veslanje nije na prvom mestu?
Mozda da pomenete kakvu modifikaciju na camcu ste planirali (zrcalo) pa onda neko od upucenih da predlozi motor (tezina je bitan faktor)...

mesechar:
i jos akomulator jedno 20 na onih 170 plus 40 ..pa ti to sve utovari i istovari iz kanua ima da odutanes iz treceg puta.

STG:
Zaboravih na struju!!!
Ostavite kanu takav kakav jeste, tj nemojte menjati namenu i necete pogresiti.

ka5an:
Znam, svojevremeno sam veslao u Grafičaru, i za sebe se ne plašim što se veslanja tiče.
Uvek sam voleo "opciju više" ali i da ne mlatim veslom kad se približavam mestu na kome ću pecati.
Kod nekih modela ovih motora ne mora da bude čamac sa krmenom daskom. Mogu se okačiti o bok čamca jer se okreću svih 360 stepeni.
Pitao sam zbog same snage i elise preporučene mi pente, a da ne srču pritom mnogo struje.

ka5an:
u pavu si mesechar, i ja mislim da će tako i biti... jh
Goranche, neću menjati apsolutno ništa na kanuu, nije mi to ni padalo na pamet, niti će! thumbup

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju