Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Do Prova i nazad!!

<< < (2/7) > >>

sceka:
Ja sam moj komentar napisao u besu jer ne da Biser lepo izgleda nego je savrsen, a ono sto nemaju u Evropskim recnim marinama (i nece imati) a mi imamo je vreme, temperatura vode i vazduha. Pogledajte slike 80% je snimljeno po losem vremenu a kod nas preko 30C a voda 27C, idealno, a skoro neiskorisceno.

Kamo lepe srece da Bisera ima na svakih 20-tak kilometara (i na Savi i na Dunavu)!!!

Misha D:

--- Citat: sceka  17, 08, 2010, 09:18:48 pre podne ---Ja sam moj komentar napisao u besu jer ne da Biser lepo izgleda nego je savrsen, a ono sto nemaju u Evropskim recnim marinama (i nece imati) a mi imamo je vreme, temperatura vode i vazduha. Pogledajte slike 80% je snimljeno po losem vremenu a kod nas preko 30C a voda 27C, idealno, a skoro neiskorisceno.

Kamo lepe srece da Bisera ima na svakih 20-tak kilometara (i na Savi i na Dunavu)!!!

--- Kraj citata ---
Objekat izgleda nestvarno lepo za nase uslove i navike pravljenja "marina" i pristana od 4 zardjala bureta i dve, iz reke, pokupljene daske. Ne znam koliko je tu uspesan ribolov ali za privremeni vez je odlicno mesto, a takvu pogodnost treba i naplatiti, razumno naravno.

LSI:
Evo šta sam našao na internetu, tragajući za podacima o firmi koja radi one plastične podove koje smo videli u jednoj drugoj temi:

Beogradsko preduzeće "Pimi" dogradilo četiri stacionarne platforme sa kućicom u nautičkom selu "Biser"
(Nautičko selo "Biser")

Beogradsko preduzeće "Pimi" dogradilo je četiri stacionarne platforme sa kućicom u nautičkom selu "Biser" u Boljevcima.

"Biser" predstavlja prvo nautičko selo u Srbiji, koje nalazi u selu Boljevci u opštini Surčin. Sastavljeno je od 15 kućica na vodi koje su namenjene iznajmljivanju.

Kućice su pogodne za odmor, kupanje, sunčanje ili pecanje. Svaka od njih ima dvokrevetnu sobu, ali i mogućnost za pomoćni ležaj, kupatilo, prilaznu terasu sa tendom i gornju terasu koja je u letnjim danima povoljna za sunčanje.

Još jednu prednost tog mesta kao idealnog za odlazak na vikend na vodi, predstavlja i izletište koje čini 12 hektara stare šume, na obali naspram sela.

Javno preduzeće za turizam poseduje četiri broda kojima građani mogu za vreme sezone (maj-oktobar) da dođu do nautičkog sela, a u blizini je i stanica autobusa 605.

Izgradnja sela započeta je još 2007. godine, na predlog predsednika opštine Surčin Vojislava Janoševića i do maja 2009. uloženo je oko 25 miliona dinara, dok je za kompletnu izgradnju u početku predviđeno 35 miliona dinara.

Po rečima Janoševića ulaganje u "Biser" treba posmatrati kao investiciju za duži vremenski period.

deda:
Posto smo u Skeli obnovili zalihe krenuli smo dalje!Prodavnica je blizu i dobro je snabdevena,a pristaje se gde i skela pristaje jer su okolo privatne kuce i tesko da ce vas neko pustiti da mu prodjete kroz dvoriste! :wild:

STG:
Raj na 45om km Save! :)
Fini ljudi su sagradili sebi i prijateljima kucicu,ljuljaske,ocistili obal,zasadili nova mlada drva...
Svaka cast Draganu i ekipi :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju