Nautika opšta... > Nautičke reportaže
Do Prova i nazad!!
deda:
Odluka da se ove godine krene u Savu pokazala se kao pun pogodak zbog stanja na Dunavu i Tisi!Punih dvadeset dana se plovilo i utisci se jos nisu slegli.Prva stanica je bila u Nautickom selu "Biser" u Boljevcima gde su nam omogucili besplatan vez i prikljucak na 220 bez ikakve nadoknade jer tu varijantu nemaju u programu!Mogu reci da su svi zaposleni veoma ljubazni i usluzni!Preporucujem i njihov restoran sa dobrom hranom.Naravno ,tu se nekako nasao i Roberto S da pomogne i uputi gde je pumpa,prodavnica!
Za prvi deo toliko.nastavak sledi!
deda:
Sledeca stanica je bilo selo Skela ali smo pre toga posetili na 46 km. mesto koje smo mi nazvali spomen parkom!Navodno iz nekog tuznog razloga neki ljudi su sve namestili za putnike namernike i jedina obaveza je da iza sebe sve ostavis uredno i cisto!Postoji kucica,stolovi sa nadstresnicom,ljuljaska,
ponton......!Posle tog lepog iskustva dolazi Skela i prvo nerviranje jer u tom selu ima DVA registrovana ribara i na stotine bubnjeva jer ih jos PEDESET rade na divlje!!Sve to posmatra kontrolor koji se nehajno voza pored tih lopovskih bubnjeva!
LSI:
Deda, hvalal za ovaj izveštaj.
"Biser" je pravi biser - izgleda svetski!
Ima li neko ko može da kaže da ovo što vidimo na slikama nije kao na onim slikama koje gledamo sa izveštaja o putovanju "Saralide" po Evropi?
"Svetsko, a naše!"
sceka:
--- Citat: LSI 17, 08, 2010, 07:13:31 pre podne ---Deda, hvalal za ovaj izveštaj.
"Biser" je pravi biser - izgleda svetski!
Ima li neko ko može da kaže da ovo što vidimo na slikama nije kao na onim slikama koje gledamo sa izveštaja o putovanju "Saralide" po Evropi?
"Svetsko, a naše!"
--- Kraj citata ---
Nije! Ako se procita Dedin izvestaj gde kaze " Nautickom selu "Biser" u Boljevcima - gde su nam omogucili besplatan vez i prikljucak na 220 bez ikakve nadoknade jer tu varijantu nemaju u programu! - Naravno ,tu se nekako nasao i Roberto S da pomogne i uputi gde je pumpa,prodavnica!"
Znaci Nauticko selo bez mogucnosti veza, prodavnice, pumpe, ...!
Doduse na slikama (a verovatno i u stvarnosti lepo izgleda) ali na ovaj nacin nece dugo!!! Jer se od nautike sigurno nece finansirati i brzo ce prerasti u jos jedan dobar restoran!
LSI:
Šćeko,
Slažem se sa Vašim komentarom.
Ja sam mislio i napisao da "Biser" izgleda veoma lepo.
I zaista samo izgleda.
Nadam se da će vremenom prevazići i sve pobrojane nedostatke. Ipak je sve ovo kod nas u povoju.
Postoje ljudi koji razmišljaju i pokušavaju da urade nešto za razvoj nautike ali država ne da ne pomaže mnogo, nego još i odmaže.
Ipak, sve će to doći na svoje jednog dana.
A dotle, mislim da treba da pohvalimo bar ono što je uradjeno lepo, pa ma ko to uradio. Da vide ljudi da je neko sa strane video njihov trud. I ne samo trud - uloženo je u ovo što se vidi na slikama i dosta novca i rada.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju