E, ovako treba... > Elektrika
Potrosnja na brodu
zorter:
--- Citat: marke 10, 03, 2009, 00:19:19 pre podne ---Vidim da je neko spomenuo rucni frizider koji hladi i ima ventilator i "diodu".
To je treca vrsta nije plin nije struja i najslabije hladi, a trosi najvise.
Imam takav frizider, ne valja nista.
--- Kraj citata ---
Marke, 100% si u pravu. :good:
Ja imam bas taj.U njemu temp bude oko +5-6 stepeni ali kad je napolju 30 mogu ti reci da prija tako ohladjeno pice.Bar ne trnu zubi. :)
giganova:
Plinske frizdere koristim godinama,cak ih i popravljam,pravim gorionike,i prezadovoljan sam i potrosnjom i hladjenjem,ali nikada ih nisam koristio na brodu.Cuo sam,ustvari procitao da su nefunkcionalni ,nece da rade kada su talasi i brod se ljulja,kakve to veze ima .Pre bih rekao da jako strujanje vazduha,promaja moze da smeta nego talasi.Kakva su vam iskustva?
zorter:
To vazi samo za amonijacne.Oni ne trpe tumbanje.A svi ostali rade i na talasima. :good:
marke:
--- Citat: Dule 10, 03, 2009, 17:52:52 posle podne ---Pre dve godine sam bacio jedan frizider jer su mi u pet servisa rekli da niko više ne puni i ne popravlja frižidere na amonijak?
Obmanuli me majstori. :) .
Ako nekome treba frizider na gas i 12v, star ali ispravan neka se javi. Menjam ga za .... pa da vidim šta ko nudi :)
--- Kraj citata ---
ako nije prevelik interesuje me ali sam tesan sa prostorom....
Kapetan:
--- Citat: marke 10, 03, 2009, 18:35:40 posle podne ---
--- Citat: Dule 10, 03, 2009, 17:52:52 posle podne ---Pre dve godine sam bacio jedan frizider jer su mi u pet servisa rekli da niko više ne puni i ne popravlja frižidere na amonijak?
Obmanuli me majstori. :) .
Ako nekome treba frizider na gas i 12v, star ali ispravan neka se javi. Menjam ga za .... pa da vidim šta ko nudi :)
--- Kraj citata ---
ako nije prevelik interesuje me ali sam tesan sa prostorom....
--- Kraj citata ---
podrzavam marketa :) on ce provali kako radi i posle ga maltretiramo da nam pravi :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju