E, ovako treba... > Motori i oprema

KORT NOZZLE PROPELLER - ne znam srpski naziv

<< < (6/12) > >>

zorter:

--- Citat: Kapetan  09, 03, 2009, 22:51:32 posle podne ---mogli bi da merimo brzinu plovila po broju obrtaja negde na mirnoj vodi i da vidimo sta se desava

--- Kraj citata ---
Ovo bi bilo idealno. :good:
Jedino bi mrezica morala na otvaranje za svaki slucaj.Ako ode stifna da moze brzo da se zameni.A moze da pukne samo ako "udje" neka grana drveta.Bar je propeler zasticen od kesa, mreza, dzakova pa cak i od naleta na plicak.Pozzzz

Kapetan:

--- Citat: zorter  10, 03, 2009, 08:44:04 pre podne ---Jedino bi mrezica morala na otvaranje za svaki slucaj.Ako ode stifna da moze brzo da se zameni.A moze da pukne samo ako "udje" neka grana drveta.Bar je propeler zasticen od kesa, mreza, dzakova pa cak i od naleta na plicak.Pozzzz

--- Kraj citata ---

mrezica samo napred pozadi nema razloga ... kod mene na starom tomosu se stift menjao bez problema sa prednje strane .. pojma nemam kako je na evinrudu i da li uopste ima stift .. to mi je zadatak za sajam nautike da svratim do Argo Marine i uzmem sve dodatne stavke za motor koje mi trebaju ...

zorter:

--- Citat: Kapetan  10, 03, 2009, 12:19:29 posle podne ---mrezica samo napred pozadi nema razloga ...

--- Kraj citata ---

Ja bih radije mrezicu pozadi jer sa zadnje strane uvlaci krsh, a sa prednje se menja stifna.Pozzz....
Kapetane nakupi malo prospekata sa sajma pa da imamo materijala za primere razne vrste.Skeniraces kad nesto bude trebalo.A i ja cu ako dodjem.

Kapetan:

--- Citat: zorter  10, 03, 2009, 12:49:49 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  10, 03, 2009, 12:19:29 posle podne ---mrezica samo napred pozadi nema razloga ...

--- Kraj citata ---

Ja bih radije mrezicu pozadi jer sa zadnje strane uvlaci krsh, a sa prednje se menja stifna.Pozzz....

--- Kraj citata ---

pobrkali smo a mislimo na istu stvar :) mrezica KA BRODU ili lepse receno NA USIS:)

zorter:
Ok. :good:
To je to. :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju