E, ovako treba... > Restauracije
Renoviranje jedrilice Cathy
Zole:
ljudi, pa to je bila moja Cathy, dugo je stajala na suvom kod Vajsa(to je ta Captjerry) a posle toga ja sam imao vez na Adi(takodje, to je ta Zoki). Materijal je koliko se sećam 2 puta lameliran šper presvučen stakloplastikom. Peđa, ja sam je tada farbao zorkinim bojama i ne znam kako to sad izgleda, ipak preporučujem hempel.
captjerry:
--- Citat: Zole 04, 09, 2010, 08:07:26 pre podne ---ljudi, pa to je bila moja Cathy, dugo je stajala na suvom kod Vajsa(to je ta Captjerry) a posle toga ja sam imao vez na Adi(takodje, to je ta Zoki). Materijal je koliko se sećam 2 puta lameliran šper presvučen stakloplastikom. Peđa, ja sam je tada farbao zorkinim bojama i ne znam kako to sad izgleda, ipak preporučujem hempel.
--- Kraj citata ---
:) kad sam bio klinac i svrckao se po marini vajs cackajci uvek nesto na mom camcu cesto sam mastao o njoj...lepa jedrilica, potrazicu u atlasu dunava, mislim da ima njena slika tamo...
Zole:
Pingvin, naravno da sam siguran da je to moja bivša jedrilica , ja sam je kupio od čoveka koji je držao na Vajsu(na suvom), nisam sad siguran pre koliko godina, verovatno 5-6, mogu tačno da pogledam. Peđa je kupio od mog kuma kome sam je ostavio na čuvanje i prodaju pošto sam otišao u inostranstvo. Ja sam je kupio kao belu i isto tako i ofarbao i stavio antialgin.
Kapetan:
a gde je kobilica?
Kapetan:
ja vala ne vidim ...
a ne moze da se ne vidi
hocete li stavljati jedra?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju