E, ovako treba... > Restauracije
Renoviranje jedrilice Cathy
Pingvin44:
.
Kapetan:
antialgin obavezno i to teflonski ,
sto se ostatka tice najboje da sacekas zorana da dodje sa dunava on ima jako mnogo iskustva sa jedrilicama, a mozes da cimnes i zoleta do skoro je imao dve ..
po meni ne bi smelo da se razlikuje od stakloplasticnih camaca... dobro je proveri sto se tice osmoze !!!
inace je prelepa ! ali nije jedrilica dok nema jedro :)
samardza:
Osmoza ili rak plastike nisam video nikad sem na slici a bio sam na camcima plasticnim koji su vec u cetvrtoj deceniji. Osmoze se netreba plasiti jer to necemo doziveti.Ako neko ima primer voleo bi da vidim.A i osmoza se leci malo teze ali ipak se uspeva. :drinks:
captjerry:
cini mi se da je ova (ili njoj vrlo slicna) jedrilica bila marini Vajs (sada Sava) pre 10-tak god...mislim i da je ima na slici Atlasu Dunava...zapamtio sam oblik jedrilice, skoro sam siguran da to ta...nazalost, nista vise ne mogu da kazem o njoj
Zoran:
Kako da ti pomognemo kad ne znas od kog je materijala.Malo osmirglaj korito iz nutra
pa mozda i prepoznas materijal.Inace mi strasno lici na jednu koja je bila kod nas u ma-
rini na adi.
Sto se drvenarije tice,sve lepo osmirglas i kako kazu dalmatinci 7 ruku laka za camce i
sve ce biti ok.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju