Ribolov > Ribolovačka Čarda - Mesto za kafanske priče
Vreme je da naučimo
skipper:
Pa naravno da će biti moguće, ali bez tih kombinacija vezivanja kanapom od po 10-15 metara od obale.
Outboard Master:
--- Citat: Zoran022 15, 03, 2009, 20:51:38 posle podne ---
--- Citat: skipper 15, 03, 2009, 20:22:02 posle podne ---Vrlo brzo će biti ZABRANJEN SPORTSKI RIBOLOV IZ ČAMCA, jer kao takav ne postoji nigde u EU. jedan od uslova.
--- Kraj citata ---
Ovo jednostavno nije tacno ... cela Nemacka, Holandija, Italija a posebno Francuska kao vrlo razvijena u svetu ribolova, peca iz camaca na rekama, jezerima i moru.
Postoje neke druge zabrane, u vezi tehnika ribolova i primene opreme, ali samo pecanje iz camca ne znam da je negde zabranjeno u EU.
--- Kraj citata ---
moram da se pridrzim zoranu i da potvrdim izjavu. nigde to nije zabranjeno osim na malim jezerima . zabranjeno je slepovanje mamaca, po nekim manjim jezerima su zabranjeni motori moze samo vesla a negde samo elektro motori. a pogotovo u holandi i skandinavskim zemljama nema zabrana.
Kapetan:
vidim ja da cemo morati da obavestimo tv i novine i da cemo svi zajedno doci na usce ukotviti camce i zabaciti ...
pa da vidimo sta ce da bude...
budens72:
Koliko znam zabranjeno je sidrenje i pecanje na plovnom putu i to stoji u zakonu,a to je sasvim normalno.A da će ribolov iz čamca biti zabranjen,prosto nema osnova.Totalna glupost!!! A kakva nam je država, svašta se može očekivati
Kapetan:
--- Citat: budens72 15, 03, 2009, 22:55:44 posle podne ---Koliko znam zabranjeno je sidrenje i pecanje na plovnom putu i to stoji u zakonu,a to je sasvim normalno.A da će ribolov iz čamca biti zabranjen,prosto nema osnova.Totalna glupost!!! A kakva nam je država, svašta se može očekivati
--- Kraj citata ---
onda cemo van plovnog puta , a ja drzavu nisam video na ovim prostorima ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju