Nautika opšta... > Turističke reportaže

Progar 18.07.2010.

<< < (2/4) > >>

namcor:
čarda  se zove ,,kod pere babuške ''

STG:
Nisam skontao,carda i svinjarska koliba su ista stvar,tj mesto?
U okolini Progara?

LSI:

--- Citat: qvin meri  23, 07, 2010, 22:18:40 posle podne ---čarda  se zove ,,kod pere babuške ''

--- Kraj citata ---

Hvala, Quin Meri, u pravu ste. Sad sam se i ja setio kad ste napisali - Pera Babuška.
Čarda je, kao što rekoh prijatno mesto za odmor, a i osoblje, čitava porodica radi i svi su prijatni i uslužni.

A da li je ova čarda ona svinjarska koliba o kojoj piše Busa2 - ne znam. Pitaću moje prijatelje koji su iz tog kraja.

ПЕЦОВ:
ne,nije isto jer se koliba nalazi u sumi-bojcinskoj.prelepo mesto za odmor i opustanje. :drinks:
dajte neki izvestaj.jel upecao neko nesto?

LSI:

--- Citat: ПЕЦОВ  24, 07, 2010, 15:25:15 posle podne ---ne,nije isto jer se koliba nalazi u sumi-bojcinskoj.prelepo mesto za odmor i opustanje. :drinks:
dajte neki izvestaj.jel upecao neko nesto?

--- Kraj citata ---

E, ako je tako, onda smo tu bili:

"Pred početak samog koncerta, predahnuli smo i večerali (za male pare - 4 večere, sa pićem, platili smo manje od 3.000 dinara) u predivnom ambijentu." (ima i slika ali je sitna).

Zaista prijatno mesto.

Inače, što se tiče pecanja, ja tog dana nisam pecao (ali i da jesam ne bi bila velika razlika :taunt:), a gotovo da nisam imao sa kim da razgovaram na licu mesta jer je neposredno pred naš dolazak staršan pljusak oterao sve pecaroše tako da ništa ne mogu da kažem po tom pitanju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju