Nautika opšta... > Nautičke reportaže

B.Palanka - Baračka - B.Palanka / Silvery i Varalica II susret na Tajni

(1/3) > >>

mossi:
Darko

Silvery i Varalica II

Malo smo i plovili

A malo smo i pecali..  :suicide:

Kolega koji ima 10-tak somova preko 20kg i soma od 53kg je upecao svog najmanjeg soma, redovno za usta, na feeder!

Druženje je bilo kratko ali ipak smo stigli da se upoznamo, popijemo po par piva, kaficu u marini Apatin i na kraju oprostimo do budećeg druženja, koje če sigurno biti i to uskoro.

:drinks:

ПЕЦОВ:
jao maleni,vidi ga.kapiram da je doso najnornalnije na sistem za njegovu daleko vecu bracu.jednom sam upecao somica ako nije bio i manji,ma skoro da se provideo.ni sam ne znam kako se zakacio s obzirom da je udica bila oko 2/0.onaj luk od iste je bio veci od raspona usta.
druzenje ne komentarisem-ljudi sa vode-znaju i sami-dobar fazon

mossi:
Druženje je bilo kratko zbog obostranih obaveza, a dan je bio najtopliji u godini.  :wild:
Sledeće godine će krov definitivno da se farba u belo.  :good:

Somče je došlo na crvića namenjenog beloj.   :)
Od ulova su bula još i dva bucova na varalicu, i dve lepe krupatice.
Preskromno za pecanje od 05-11h.  :this:

:drinks:

Kapetan:

--- Citat: mossi  25, 07, 2010, 09:48:17 pre podne ---Od ulova su bula još i dva bucova na varalicu, i dve lepe krupatice.
Preskromno za pecanje od 05-11h.  :this:

--- Kraj citata ---

gledaj to sa pozitivne strane, bar je bilo ulova...

Darkobp:
Evo da i ja kazem koju rec ukartko

U organizaciji tusticke organizacije grada Sombora odrzana je jos jedna tj.38 po redu regata Zimovnik Baracka-B.palanka-Baracka
Tj.u mom slucaju ja sam krenuo sam put Baracke pa se sa regatom spustao do B.Palanke

Organizacija je bila za svaku pohvalu,sto od sponzora sto od tuisticke organizacije hrana je bila obezbedjena kao i manji deo pica,a za nas dva ucesnika i z B.Palanke turisticka org B.Palanke pripomogla je malo donacijom sa po 20-tak litara benzina i kompletnom vecerom sa hranom i picem u B.palanci za sve ucesnike tj  nekim nas35toro u 15-tak kojekavih plovila

Na svakom stajanju za nocenje padao je neki grupni kotlic ili cetvoronozac na raznju :good:

Cak se i na borbu sa komarcima  mislilo,tako da za autanom za nepoverovati ali nije bilo potrebe

Plovilo se manje vise u manjim veselim grupicama sa kojih se cesto i dimio rostljim na camcu i sve je dobro zalivano sa povecom kolicinom piva svih mogucim proizvodjaca,vinom,rakijom tj nije se biralo :drinks:

Dobru atmosferu nije mogla da pokvari ni ruzno vreme ni kisa koja nas je pratila bar 3 dana...

Kisa nam je samo otezavala puteve do obliznjih cardi :smile:

Bilo je i par susreta sa hrvtaskom policijom sa kojima nije bilo nikakvih problema i koji su se poneli skroz ljubazno(tipa -obratite paznju tamo i tamo...na plicake sprudove i sretan put i dovidjenja)

Nase policije ni za leka

Jedan deo puta mi se pridruzila i moja lepsa polovina

Koja me je zbog hladnog i loseg vremena ubrzo napustila te sam put nastavio sam :this:

Ugledao sam i prvu zastavicu Moja ladja na brodu Karma na potezu oko Bogojeva koji lagano krstari Dunavom,naravno popili smo pivo zajedno :drinks:

Naravno tu je bio i Mossi kojeg sam zatekao na pecanju malo isped Apatina,palo je i tu koje pivce,kratko druzenje pa kavica na marini u Apatinu :drinks:

Ovim putem mu se zahvaljujem na pomoci u marini na Apatinu i na picu :good: :drinks:

Ukupan pedjeni put je  127 km uzvodni i jos toliko nizvodno tj 254km za nekih 5 dana

Mali mercury5 je odlicno odradio i lepo gurao Elana da nije nijedanput sucnuo brzinom 6-7km/h u uzvodnoj plodbi sa potrosnjom od 0.18l/km a za ukupan put je "progutao"nesto manje od 30l :dance1:

Slika bas i nema puno,sto sto ser nije mislilo na slikanje a i slikane su mob.po losem vremenu tako da nezamerite na kvalitet istih

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju