Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja
Grcka Vs Egipat
Barba:
Interesantno, Argusova ponuda je takva da za 550e (sa aerodromskim traksama) imas da biras, ali je interesantna i Argusova ponuda za Grcku. Cene za Krf idu od 170-270e. 270e je PP. Izgleda da SEKA pokazuje zube. 340 evrica za dvoje je zaista smesno. Secam se da sam u vreme S.M. u Crnoj Gori letovao za 100 maraka i 20 konzervi iz C marketa. Kako je krenulo uskoro ce i Grcka biti po toj ceni. Nadam se samo da nam za deset godina nece lomiti soferke. :taunt:
Grcka jeftinija od Grocke. :lol:
Kapetan:
zadnjih 5-6 godina moja koleginica (55 godina) ide sa cerkom (25 godina) koja je vajarka znaci samo trosi .... znaci plata od 350 evra za njih dve ....
i moze da priusti Hurghadu 10, 11 i 12 dana all inclusive...
hotel je Sea and Sun u hurghadi (mislim da ima 3* ali je odlican ) i ako se ne varam za njih dve sve ukupno za dzeparcem ne predje 800 -900 evra..
ja se izvinjavam al u grckoj se ne bi najele za te pare...
Kapetan:
evo ih i slike iz tog Hotela... sto se SEKE tice to na egipat ne utice u njemu se zadnjih par godina cene dizu ....
Barba:
Pa s obzirom da aranzman sa apartmanom u Grckoj sada moze da se nadje za 170 evra, sa 800-900 evra moze bas fino da se prodje. E sad pitanje je da li plaze na kojima mozes da igras fudbal, a da nikom ne bacis pesak u oci mogu da pariraju klancanju busom celu noc. Egipat je meni svakako zanimljiviji jer tamo nisam bio i ako sledece godine bude po ceni od 400- 500 evrica za AI za deset dana, nema sta da razmisljam. Pravac zemlja faraona. Samo bih se ja odlucio za 15 dana zbog posete piramidama, a i nekako je sve komotnije, 10 dana prodje dok kazes keks.
Kapetan:
ako bog da i ja planiram 15 dana...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju