Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja

Grcka Vs Egipat

<< < (5/8) > >>

Kapetan:

--- Citat: Barba  22, 07, 2010, 12:07:09 posle podne ---Pa nema matori tu nekog posebnog trika.
Grcka u apartmanu za dvoje (recimo Sarti) kosta 550e sa uracunatim svim troskovima i dodas jos 500e vanpansionske potrosnje. Toliko kosta Egipat ili Turska  za jednu osobu. Moje je misljenje da je odmor u Grckoj kvalitetniji od odmora u Turskoj (Alanja). Sto se Egipta tice, nisam bio, ali mislim da je bolje od Grcke sudeci po komentarima i slikama, mada ja licno ne volim tu kombinaciju u kojoj si vezan za hotel. Ali u Egiptu za dvoje ne mozes da prodjes ispod 2000e, osim ako ne ides na izlete, ne vidis piramide i sl. Jbg, znacajna je razlika izmedju 1000e i 2000e. 

btw Hilton kosta 720e po grlu.

--- Kraj citata ---

barba gresis za cene ... ALL INCLUSIVE 10 dana sa svim mogucim troskovima je oko 500 evra za jednu osobu (hoteli sa 4 i 5*) , vanpansionska potrosnja se svodi na izlete, jer u hotelu imas barem 5-6 barova restorana i slicno a vecina njih ti je uracunata u ALL INCLUSIVE ...

evo vidi cene
http://ponte.rs/HMCGI/upload/upload.exe/getfile?id=SYS_FILE_22062010_18332811316772020262766063061724

ko ne ide sa porodiom moze i u hotele sa 3* onda su cene zaista niske oko 300-400 evra sve uracunato...

Barba:
Pa matori u ovom linku koji si poslao su sve cene oko 650-700e za AI po osobi.Naravno pricamo o 4 ili 5 zvezdica. Inace, kako sam ja cuo, ako odes u hotel za 3 zvezdice totalno si promasio, hotelska plaza je krs, a sa vanpansionska potrosnjom te izadje kao u hotelu sa 4-5 *.

Kapetan:
ma dao sam ponte.rs kao primer imas recimo safir 4 zvedice ok hotel , ali se krecu cene oko 500 evra pa nadalje

Barba:
Pa za Safir ide doplata od 90e za pansion, cene su date za polupansion, a AI i nema u ponudi. Okreni obrni Egipat izadje duplo skuplji, ali zato se ne klancas busom ili autom, ne smoris se na makedonskoj granici i imas super uslugu na moru koje je fenomenalno, a pri tom mozes i da puknes od pica i jela. Grcka je za ljude koji ne zele ili ne mogu da za letovanje odvoje vise od 500e po osobi, a pri tom zele solidan kvalitet usluge bez nepozeljnih pogleda i mogucnosti batinanja i polomljenih automobilskih stakala kao u Hrvatskoj.

Ali generalno, ako je tacno sto ljudi pricaju, Egipat je best buy destinacija za ljude koji mogu da ga priuste.

Bucho:
Moj sin je bio preko Argusa od 5.07.-15.07. u hotelu sa 4*nisam siguran kako se zove u Hurgadi,  All Inc. za 450e i prezadovoljan je. Jedino je platio Egipatsku vizu i "baksis" od 10e. Potrosio je samo za ronjenje i izlet kvadriciklima u pustinju, inace kaze da nije bilo potrebe da se masi novcanika. Cak je i teniski teren uracunat. Jedino sto je iznenadjen da nema u hotelu besplatan internet vec deru sa cenom. Aranzman placan na rate tokom maja i juna.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju