E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
fotokonkurs moja lađa
Kapetan:
i meni se svidja ideja, slazem se da ne treba prodavcima nametati tako nesto ako imau mogucnosti oni ce ucestvovati..
mozda svako da odvoji par fotosa recimo do maximalno 10 komada i da u posbnoj temi postavi te odabrane fotose pa onda biramo 10 fotki meseca (od raznih ljudi )... pogledacu kako da napravimo to glasanje posto nije bas jednostavno
marke:
A sta sa rezolucijom kolika da bude?
ladjaVlajko:
To sa nagradnim fondom može i naopako da ispadne pa da se ljudi naljute. Setite se humanitarne akcije, regate, udruženja građana i teških reči koje su pale.
Ajde za početak da bude samo zastavica "Moja Lađa" za nagradu.
Željoni:
Jednostavno , ko hoće postavi fotografiju može koliko hoće do tog i tog datuma , otvori se glasanje i proglasi pobednik. Nagrada zastava i maica . Veće nagrade veći problemi .
banemasulovic:
Hvala Vam na interesovanju,kada sam mislio nagrade mislio sam simbolične,a kada sam predložio da donatori budu firme koje prodaju nautičku opremu onda sam mislio stvarno na simboliku nekog predmeta:držač za čašu,majca,kapa.Fotokonkurs bi se mogao podeliti u više tema već kako se forum dogovori.Mislim da ne bi trebalo da se dogodi da zbog realizacije jedne proste ideje dođe do bilo kakvih nesuglasica.Jednostavno svi mi na forumu smo srodne duše koje je povezala nautika.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju