E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
fotokonkurs moja lađa
Zoran:
Obavezno i najruznija fotografija.
Uskoro ce i zima,pa da imamo koga da zezamo :diablo:.
Kapetan:
bane ajde daj predlog oko organizacije pa cu ja otvoriti podforum gde bi s kacile slike , a ako si zainteresovan ti bi ga administrirao (nista strasno setovanja oko glasanja i slicno)
nije losa ideja o nagradama mozemo kasnije kad budemo videli sa cime raspolazemo , mada moze i okupljanje neg ena reci u cast pobednika pa se onako malo i proveselimo na nekom novom mestu
ladjaVlajko:
--- Citat: Kapetan 21, 07, 2010, 15:21:14 posle podne ---nije losa ideja o nagradama mozemo kasnije kad budemo videli sa cime raspolazemo , mada moze i okupljanje neg ena reci u cast pobednika pa se onako malo i proveselimo na nekom novom mestu
--- Kraj citata ---
Gde ćeš bolje nagrade - svi jedemo i pijemo a prvoplasirana trojica ne plaćaju ceh.
LSI:
--- Citat: ladjaVlajko 21, 07, 2010, 19:17:57 posle podne ---
--- Citat: Kapetan 21, 07, 2010, 15:21:14 posle podne ---nije losa ideja o nagradama mozemo kasnije kad budemo videli sa cime raspolazemo , mada moze i okupljanje neg ena reci u cast pobednika pa se onako malo i proveselimo na nekom novom mestu
--- Kraj citata ---
Gde ćeš bolje nagrade - svi jedemo i pijemo a prvoplasirana trojica ne plaćaju ceh.
--- Kraj citata ---
Podržavam ovaj predlog. :good:
banemasulovic:
Evo kako sam zamislio ali to ne mora da bude i konačno jer sve može biti stvar dogovora:
Propozicije se zasnivaju na poštenju (samo fotografije koje je forumaš napravio,a ne prijatelja umetničkog fotografa) i sledećim odrednicama:
1.Fotografije su u formatu (kompjuteraši da odrede najbolji format i pikselažu)
2.Svaka slika ima potpis autora
3.Forumaš može u toku godine da pošalje najviše 10 fotki
4.Forumaš može glasati samo za po jednu sliku svake teme
5.Dogovor oko vremena i mesta proglašenja može biti dogovor foruma
6.Proglašenje planirati kada većina forumaša može prisustvovati
7........dodaj propoziciju
Teme:
1.Moja reka ,moje jezero, moje more
2.Mali kapetani (slike najmlađih članova posade
3.Lađetine (naše i tuđe lađe)
4.Baš je prljavo (ekologija)
5.......dodaj temu
kapetana ja se baš ne snalazim sa stvarima oko kompjutera pa molim da administrator bude neko ko se bolje razume od mene.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju