Autor Tema: fotokonkurs moja lađa  (Pročitano 16036 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže petar_kozic

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • Pol: Muškarac
Odg: fotokonkurs moja lađa
« Odgovor #45 poslato: 28, 07, 2010, 08:11:24 pre podne »
E sad. Bilo bi interesantno da se radovi ne prikazuju sve do nekog datuma po okončanju konkursa.

Onda mogu svi radovi da se izlože i da se da ocena žirija. A može onda da se omogući i glasanje članova foruma za iste slike. Tako bi imali nagradu žirija i nagradu publike.  :) :drinks:

Ja bih pre bio za to da do odredjenog datuma ne moze da se glasa.

Osmislicemo.

Van mreže banemasulovic

• Drinski Kratkorepi Peš
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
« Odgovor #46 poslato: 28, 07, 2010, 08:48:43 pre podne »
U potpunosti se saglašavam sa svim predlozima koji su izneti.Predlažem da se ustanovi i dva podsegmenta a to bi bili
1.pojedinačna fotografija
2.kolekcija (najviše 4 fotografije sa istim temom)npr.ekologija pa član odabere 4 fotke od 20 koliko ih je napravio na tu temu.
termin za proglašavanje najboljih trebao bi da bude u letnjim mesecima kada bi određen broj članova mogao da dođe u Beograd  ili neko drugo mesto (kako se forum dogovori) da bi se prvo upoznali a onda i družili.Neko je pomenuo sajam nautike što je zanimljiva ideja.Radovi bi se slali određeni period (ako se dogovorimo da sesija traje 12 meseci) 11 meseci a zadnji mesec bi bio za glasanje.Na taj način bi svi koji žele mogli ravnopravno da se takmiče.

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #47 poslato: 28, 07, 2010, 10:46:31 pre podne »
SMF podrzava vremenska glasanja  , mozda nije osa ideja ostaviti 30 dana za glasanje za svaku sliku i na kraju konkursa napraviti listu ...

sta to znaci da recimo neko postavi sliku 5.8.2010 i glasanje traje do 5.9.2010 ... a isto tako neko postavi 22.9.2010 a glasanje traje do 22.10.2010 .. glupo bi bilo da neke slike budu 10 meseci a neke mesec dana na glasanju ...