Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja
Grcka - Sithonia - juni.2010
ladjaVlajko:
--- Citat: odisej 20, 07, 2010, 10:30:53 pre podne ---krš , golet , trč,trč pa drvo voda slana bez tuširanja neleži u krevet , sunce upeče , bez lada mozak da ti proključa, --more je more .Neka hvala :heat: :heat:
--- Kraj citata ---
Još par slika ... pogled iz mog apartmana (16m od mora, privatna plaža sa beach-barom, ležaljkama itd, €50 dnevno), plaža i moj svakodnevni doručak - usoljeni fileti ribe sa drobljenom grčkom fetom i sušenim crnim maslinama sa Tasosa. Sve preliveno maslinovim uljem.
Zaboravih da dodam ... ima i tuš na plaži.
ladjaVlajko:
Moj utisak je da su 2/3 gostiju na Sitoniji u junu bili Srbi.
Na sledećih par slika ... cenovnik iz kafančeta u Jerisosu, zatim jedan od "grčkih krajputaša" sa pogledom na Uranopolis u podnožju Svete Gore i na kraju slika jednog od naših - Srpskih - manastira u Grčkoj, Kakovo kraj Jerisosa.
ladjaVlajko:
A bilo je i lepih brodića ...
Kapetan:
--- Citat: ladjaVlajko 20, 07, 2010, 11:49:01 pre podne ---Moj utisak je da su 2/3 gostiju na Sitoniji u junu bili Srbi.
--- Kraj citata ---
e zato ja bezim sto dalje od grcke :)
Barba:
--- Citat: ladjaVlajko 20, 07, 2010, 11:41:40 pre podne ---Još par slika ... pogled iz mog apartmana (16m od mora, privatna plaža sa beach-barom, ležaljkama itd, €50 dnevno), plaža i moj svakodnevni doručak - usoljeni fileti ribe sa drobljenom grčkom fetom i sušenim crnim maslinama sa Tasosa. Sve preliveno maslinovim uljem.
--- Kraj citata ---
Zasto nam to radiiiis !?
Sta reci, Mediteran, raj na zemlji. Pa nije dzabe nasa civilizacija tamo nastala.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju