Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja
Grcka - Sithonia - juni.2010
sceka:
--- Citat: ladjaVlajko 20, 07, 2010, 11:41:40 pre podne ---
Još par slika ... pogled iz mog apartmana (16m od mora, privatna plaža sa beach-barom, ležaljkama itd, €50 dnevno), plaža i moj svakodnevni doručak - usoljeni fileti ribe sa drobljenom grčkom fetom i sušenim crnim maslinama sa Tasosa. Sve preliveno maslinovim uljem.
Zaboravih da dodam ... ima i tuš na plaži.
--- Kraj citata ---
Pa ako 'ce se vredjamo :smile: i mi za trku imamo par slika nase plaze, apartmana i jelovnika (svakako ne svakodnevnog). Salu na stranu, po mom misljenju, Sithonia je zaista prelepa daleko lepsa od Kasandre (prvog prsta) i uveliko izvikanih Haniotija, Pefkohoria itd. Neos Marmaras je lepo mesto ali ne da u njemu letujem nego samo za uvece setnju i po koje pice a za samo letovanje je nebrojen broj uvala sa apartmanima koji su jedan lepsi od drugog.
sceka:
Ovde ima jos puno lepih slika sa Sithonie:
http://picasaweb.google.com/gsmatei/SithoniaGreece#
Inace mi je velika zelja da je oplovim i posetim sve te prelepe uvale do kojih nije moguce prici sa obale.
Kapetan:
dva moja dovra drugara zive u atini i svaki weekend obilaze grcka ostrva i uvale i tako vec dve godine .... nisu ni pri kraju
ladjaVlajko:
--- Citat: sceka 20, 07, 2010, 19:33:27 posle podne ---... :smile: i mi za trku imamo par slika nase plaze, apartmana i jelovnika (svakako ne svakodnevnog).
--- Kraj citata ---
Mljac.
Da mi je samo da razapnem čergu na Lagomandri preko celog leta ...
ladjaVlajko:
--- Citat: Kapetan 20, 07, 2010, 20:21:16 posle podne ---dva moja dovra drugara zive u atini i svaki weekend obilaze grcka ostrva i uvale i tako vec dve godine .... nisu ni pri kraju
--- Kraj citata ---
I da dodam ... Grčka obala je duža od obale Afrike.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju