Nautika opšta... > Letovanja i Zimovanja

Grcka - Sithonia - juni.2010

<< < (3/5) > >>

sceka:

--- Citat: ladjaVlajko  20, 07, 2010, 11:41:40 pre podne ---
Još par slika ... pogled iz mog apartmana (16m od mora, privatna plaža sa beach-barom, ležaljkama itd, €50 dnevno), plaža i moj svakodnevni doručak - usoljeni fileti ribe sa drobljenom grčkom fetom i sušenim crnim maslinama sa Tasosa. Sve preliveno maslinovim uljem.

Zaboravih da dodam ... ima i tuš na plaži.

--- Kraj citata ---

Pa ako 'ce se vredjamo  :smile: i mi za trku imamo par slika nase plaze, apartmana i jelovnika (svakako ne svakodnevnog). Salu na stranu, po mom misljenju, Sithonia je zaista prelepa daleko lepsa od Kasandre (prvog prsta) i uveliko izvikanih Haniotija, Pefkohoria itd. Neos Marmaras je lepo mesto ali ne da u njemu letujem nego samo za uvece setnju i po koje pice a za samo letovanje je nebrojen broj uvala sa apartmanima koji su jedan lepsi od drugog.

sceka:
Ovde ima jos puno lepih slika sa Sithonie:

http://picasaweb.google.com/gsmatei/SithoniaGreece#

Inace mi je velika zelja da je oplovim i posetim sve te prelepe uvale do kojih nije moguce prici sa obale.

Kapetan:
dva moja dovra drugara zive u atini i svaki weekend obilaze grcka ostrva i uvale i tako vec dve godine .... nisu ni pri kraju

ladjaVlajko:

--- Citat: sceka  20, 07, 2010, 19:33:27 posle podne ---...  :smile: i mi za trku imamo par slika nase plaze, apartmana i jelovnika (svakako ne svakodnevnog).
--- Kraj citata ---

Mljac.
Da mi je samo da razapnem čergu na Lagomandri preko celog leta ...

ladjaVlajko:

--- Citat: Kapetan  20, 07, 2010, 20:21:16 posle podne ---dva moja dovra drugara zive u atini i svaki weekend obilaze grcka ostrva i uvale i tako vec dve godine .... nisu ni pri kraju

--- Kraj citata ---

I da dodam ... Grčka obala je duža od obale Afrike.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju