E, ovako treba... > Plovila
Gumeni camci
zankiki:
Ventil nije problem, strugar će da napravi redukciju.
Ja sam navikao da pumpa dušeke i slično raznim pumpicama, onda ustima još malo "dodam" da bude baš tvrdo.
Ali ovo mora na jače. Pao mi je na pamet kompresor za kola, on može da postigne pritisak, ali duva suviše sporo.
deda:
Mozda pomogne pumpa za pumpanje bazena !?
Moyes da pogledas na vojnom otpadu pumpe za njihove gumenjake.
Zoran Marinković:
114
Ovo nije preporuka, ali moram da vam kažem kako je jedan moj drugar duvao čamac a i one veće dušeke :
Naplavio je poseban reducir koji je kao šelnom kačio na kraj auspuha i .....upali auto i za par minuta plovi.
Kada sam to čuo, prvo sam se smejao i rekao da je lud. Odgovorio mi je : Jesam lud al' ne nosim pumpu....
Mezija:
--- Citat: Zoran Marinković 07, 02, 2015, 23:08:27 posle podne --- 114
. Odgovorio mi je : Jesam lud al' ne nosim pumpu....
--- Kraj citata ---
Ludost je nenositi pumpu , i set za krpljenje (flekice , lepak i malo smirgle) kad se ide sa gumenjakom.
Kad je voda hladna opadne pritisak vazduha u gumenjaku pa je potrebno dopumpati.
One nozne pumpe su najprakticnije.
drazeta:
--- Citat: Zoran Marinković 07, 02, 2015, 23:08:27 posle podne --- 114
Ovo nije preporuka, ali moram da vam kažem kako je jedan moj drugar duvao čamac a i one veće dušeke :
Naplavio je poseban reducir koji je kao šelnom kačio na kraj auspuha i .....upali auto i za par minuta plovi.
Kada sam to čuo, prvo sam se smejao i rekao da je lud. Odgovorio mi je : Jesam lud al' ne nosim pumpu....
--- Kraj citata ---
I ja sam to uradio sa prvim gumenjakom i na prolece sam izbrojao 32 rupe na njemu.Tada sam imao golfa dizela(mozda sa benzincem ne bi tako bilo)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju