E, ovako treba... > Plovila
Macgregor 26
SALE NB:
Pa eto, nije loše! Čak je podnošljivo i sa stanovišta poreza. Mislim, podnošljivo za nekoga ko ima 25.000 evra i potroši ih na čamac!
zoki novus:
pa toliko i covek trazi
Nemo:
Kada vidim i cujem za jedriluc MacGregor obuzmem me jeza!!!
Nekim brodograditeljima treba zabraniti da prave brodove, ono sto zaista moze da bude lepo oni su oskrnavili.
Ne samo da zabrane da prave nego i pravo pristupa vodi.
Sve u jednom a krajnji rezultat nula.
Ako neko hoce brod onda treba da zna sta hoce. Instant brod.
Pozdrav
Stufy:
Tek sada sam video ovu temu pa rekoh iako je stara da napisem nesto iz licnog iskustva. 2006 godine sam se vozio na Mac-u u SAD, drzava Washington, i iskreno moja iskustva su bila i vise nego pozitivna. Za to vreme sam video i spustanje u vodu, i dizanje jarbola, i jedrenje, i glisiranje. Samo da napomenem da je camac imao 4t Suzukijev motor od 90ks i da je bio model X a ne M koji je ovde na slici. Elem, spustanje u vodu ocas posla, dizanje jarbola nije bilo ispod 10 a ni preko 20 minuta mada to verovatno zavisi od uvezbanosti. Sa motorom od 90ks smo bez problema skijali sa mono skijom, a camac je bio dosta natrpan i bilo nas je cetvoro. Konkretno koja je maksimalna brzina bila ne znam. Sto se jedrenja tice, tu nemam iskustva ali ja kao laik nisam primetio da su ostale jedrilice oko nas isle nesto mnogo brze ili sporije dok smo jedrili. Iskoriscenost prostora je nesto sto se meni kod ovog hibrida najvise svidja, zadnji bracni krevet je ogroman za brodske pojmove i kabina je visoka. Ljudi kod kojih sam bio gost su bili prezadovoljni brodom i od tada planiram da nabavim ovaj brod kada budem imao viska novca. Tako da zadnjih 6 godina razmisljam o ovom brodu kao o idealnom kompromisu za sebe. I izgleda da se dan nabavke istog priblizava jer se sledece godine u septembru selim za SAD gde su polovni Macovi i prristupacni i cesti. Inace ako nekoga brod zainteresuje pogledajte forum na sajtu www.macgregorsailors.com gde ima puno informacija iz prve ruke o ovim brodovima.
bugi:
Rekao mi je drugar koji takodje merka ovo plovilo da je vrh vrhova. Narocito iskoriscenost prostora i kvalitet materijala
Takdje se prica da je najprodavaniji camac na svetu
Meni licno je ekstra...moze za igranku a moze i za plug...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju