E, ovako treba... > Plovila
Macgregor 26
fisherman:
Ne znam iz kog razloga ne mogu da otvorim temu u jedrilicama.... pa sam ubacio ovde.....
Dolžina / širina: 7,9 m / 2,45 m
Motor: MAX 60 ks
Rezervoar goriva: 90 lit.
Rezervoar vode: 40 lit.
Max. štev. oseb: 6
Število kabin: 2
Število postelj: 6
Število kopalnic: 1
cena u Sloveniji 19.900 eura
Kapetan:
to je jedan od camaca koji mogu da se uvezu iz Amerike za neki normalan novac, posto staje u kontejner...
inace nit je jedrilica nit je gliser.. neki cudan spoj ovo dvoje... mada se meni licno svidja , zanimljivo je da moze da pristane bez problema na plazu ojacan je na prednjem delu , a i kobilica se izvlaci tako da ne pravi probleme u plicaku...
jarbol se obara ako se ne varam za maximalno 10 minuta tako da mostovi ne predstavljaju nikakav problem , za celu akciju spustanja i podizanja jarbila potrebno je dvoje ljudi ...
samardza:
Los gliser, prosecan deplasmanac i solidna jedrilica konfor u kabini nije los.Ameri su probali 3 u jednom ali nista od toga :drinks:
espresso:
--- Citat: samardza 08, 07, 2010, 14:26:08 posle podne ---Los gliser, prosecan deplasmanac i solidna jedrilica konfor u kabini nije los.Ameri su probali 3 u jednom ali nista od toga :drinks:
--- Kraj citata ---
svako ko se razume u jedrenje ispravio bi te. macgregor 26 jedri kao i kontejner u kome je stigao iz amerike.
skolski primer kako ne treba ukrstati tipove i namene plovila.
ako nekoga ipak zanima kupovina, znam jednog lika koji bi ga se rado resio. isti kao sa slike + hond 4T 50ks.
Kapetan:
cisto informativno , koja je cena ?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju