Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Ako ne možemo da ih sprečimo bar da im otežamo...
LSI:
Иницијали су наведени само у тексту о хапшењу гусара из Смедерева.
За овог из Ковиља и овог из Нових Бановаца чак ни иницијала нема.
Мора да су неке опасне баје или су још млади па држава жели да им пружи прилику за покајање и промену личности.
Ова држава је позната по тако хуманом односу према лоповима. Види се то по томе колико их хапси а колико их осуђује на "жестоке" васпитне казне.
Да нисам овако матор, можда бих и ја почео да крадем па да могу да се укључим у неки такав програм за преваспитавање.
Сад бих има најновији четворотактни мотор... ма, какав мотор? Шта је мотор? Имао бих све! Бар на кратко. Они узму, ја се преваспитам, па опет. Стално бих имао нови мотор.
LSI:
А то за Словенце, немојте да вас чуди.
Па, зна се од раније да се они много разликују од нас. Много су хладни, отуђени, скоро као Немци. Нема у њима те људске топлине и разумевања као код нас. Ми увек желимо да лоповима пружимо још једну прилику - неки их искористе и неколико пута.
Drivee:
--- Citat: LSI 21, 10, 2020, 09:43:11 pre podne ---Иницијали су наведени само у тексту о хапшењу гусара из Смедерева.
За овог из Ковиља и овог из Нових Бановаца чак ни иницијала нема.
--- Kraj citata ---
B.S. za kovilj
i da se razumemo, to jedan covek ne radi...ekipa 2-3
DuleN:
STG:
Najgrdje od svega jeste cinjenica da se ukradeni motori preprodaju camdzijama u nasoj zemlji, a tu ponovo dolazimo do pitanja registracije, kontrole, itd...
Elem, mozda neki link za te GPS uredjaje?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju