Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA

Ako ne možemo da ih sprečimo bar da im otežamo...

<< < (10/13) > >>

STG:
https://www.kurir.rs/v/3551817

calypso2:
Samo mi nije jasno iz kog razloga se lopovima ne navodi puno ime i prezime??? Kapiram za maloletne samo inicijale, ali ovo mi nije jasno!
Mora da se javno zna, mora celo selo da zna, mora na stub srama, a i kada se zna za njega malo ce o on da zazire od takvih radnji.
Za Stare Banovce imam na umu par likova, a i godine se poklapaju- ali treba napisati ime i prezime javno!

srsa:
Јбг, није лопов онај ко краде, него онај кога осуде за крађу.  kuku

Drivee:

--- Citat: STG  05, 04, 2014, 12:55:46 posle podne ---
--- Citat: latin  04, 04, 2014, 18:29:55 posle podne ---Kod Ratka Galija -Nautica ima izuzetno dobra stvar protiv krađe motora ali nije u redu da se javno slika. Sprava stvarno funkcionalna, verujte da izuzetno štiti motor protiv krađe. Provereno u praksi. Teško bez velike sile munuti motor. Lično moja preporuka na osnovu iskustva.

--- Kraj citata ---
Hocemo li cuti sta je u pitanju ili da masa pohrli u pravce Galije?

--- Kraj citata ---

Imam ja slicnu spravu ali dolaskom brusilica na baterije sve to pada u vodu. Jednina zastita, jednajedina je GPS u motoru! Sakrije se, javlja ti SMS om cim se skine poklopac, javlja cim se upali motor, javlja cim se motor pomeri 100m od "kuce".

Cene su od 25 eura pa 40 eura(koji mi vec 2 godine savrseno radi) do onih od 130 eura. Svo ostalo vezanje, zakljucavanje je totalno bezkorisno. Brusilica je 100 eura. Dakle ne posji ni jedan katanac, lanac, sipka, cev koja ne moze da se odsece.

Naravno, sve ovo ne bi trebalo da je zakon isti za sve, da zakon kaznjava kako treba. Dusanov zakonik!

STG:

--- Citat: calypso2  21, 10, 2020, 07:41:35 pre podne ---Samo mi nije jasno iz kog razloga se lopovima ne navodi puno ime i prezime??? Kapiram za maloletne samo inicijale, ali ovo mi nije jasno!
Mora da se javno zna, mora celo selo da zna, mora na stub srama, a i kada se zna za njega malo ce o on da zazire od takvih radnji.
Za Stare Banovce imam na umu par likova, a i godine se poklapaju- ali treba napisati ime i prezime javno!

--- Kraj citata ---
Videh juce na FB, da su u Sloveniji odlucili da ime prekrsioca objave na bilbordima u gradu, zajedno sa pocinjenim prekrsajem, dakle puno ime i prezime - Pera Peric je xy datuma parkirao na mestu za invalide...
Kod nas je situacija malo drugacija, pa iz nekog razloga krijemo imena ljudi za koje je dokazano da su lopine. OK, postoji ono "istraga u toku", ali ipak...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju