Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Ako ne možemo da ih sprečimo bar da im otežamo...
Kapetan:
25 kg dnevno .... murka uhapsi 600 dilera i zapleni 20kila...
Radojković:
A sto se tiche policije i apsenja lopova ...ukradu meni u po bela dana iz radionice nesto alata,brusilicu itd pre par godina i vodjen ovim prethodnim postom da nekada nadju i vrate ukradeno odem i prijavim a oni mene pitaju koja je vrednost svega (5-6000din)a oni mi kazu sta si doso za to malo pa mi ih tj zakon ne goni ako ukradu do mislim 8000din. i jos sam osetio i smeh u njegovom govoru.Pa vi sad vidite ko je ovde budala-ok kazem kad ga i ako nahvatam lopova sam cu da uzmem zakon u svoje ruke ko iz prethodnog posta :aggressive: ,ali kaze policajac no-no moze da te tuzi lopov za telesne povrede pa ces jos i da odgovaras..KO JE OVDE LUD??
BOKAC:
--- Citat: olimp 02, 12, 2009, 09:30:51 pre podne ---
--- Citat: mushu 02, 12, 2009, 08:54:31 pre podne ---LUD je naravno obican narod koji se uzda u zakon i policiju. Zato zakon u svoje ruke, cutis i radis
--- Kraj citata ---
Nisi čuo za onu narodnu "Čuvaj se i bog će te čuvati".
--- Kraj citata ---
Nema tog Boga koji cete sacuvati od ovakvog primitivizma i nemara.
budens72:
--- Citat: Radojković 01, 12, 2009, 22:53:30 posle podne ---A sto se tiche policije i apsenja lopova ...ukradu meni u po bela dana iz radionice nesto alata,brusilicu itd pre par godina i vodjen ovim prethodnim postom da nekada nadju i vrate ukradeno odem i prijavim a oni mene pitaju koja je vrednost svega (5-6000din)a oni mi kazu sta si doso za to malo pa mi ih tj zakon ne goni ako ukradu do mislim 8000din. i jos sam osetio i smeh u njegovom govoru.Pa vi sad vidite ko je ovde budala-ok kazem kad ga i ako nahvatam lopova sam cu da uzmem zakon u svoje ruke ko iz prethodnog posta :aggressive: ,ali kaze policajac no-no moze da te tuzi lopov za telesne povrede pa ces jos i da odgovaras..KO JE OVDE LUD??
--- Kraj citata ---
Isto tako sam i ja prošao, nema zakona u ovoj državi...Ne daju ti da štitiš svoje...Mada,da sam samo naišao dok mi je bio u kući,taj bi izašao samo sa nogama napred :diablo:
rade:
Trenutno nas je 470 ljudi koji mogu pomoci ako do kradje dodje,samim tim se suzava kradja a ako stavimo jos neki sistem za zastitu camaca i motora mozda i stane ili sam optimista.Letos su jednom mom drugaru obili splav,uzeli gorivo i cigare a pente,rezervoare ne.Ko zna ali ovaj forum je jak.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju