Opšta...Tu smo... > POTRAGA ZA UKRADENIM STVARIMA I MOTORIMA
Ako ne možemo da ih sprečimo bar da im otežamo...
Arsa:
Možda nije loše inicirati čipovanje čamaca kao što se radi sa kućnim ljubimcima. Svaki vlasnik može na određenom, njemu znanom mestu, ubaciti čip koji bi bio evidentiran recimo u lučkoj kapetaniji. Ukoliko se sumnja da je čipovani čamac ukraden, lako bi se moglo dokazati vlasništvo nad istim. :diablo:
Zoran:
Iznecu vam moj slucaj pa vi vidite.
Pre par godina otprilike u ovo vreme,neki narkoman mi obio jedrilicu i u njoj prespavao.
Nije imao srece.Ja poranio u uhvatio ga na legalu.Da ne davim,jedan moj komsija mu je
spasao zivot.Jedva me je ubedio da nije vredan robijanja,ali sam ga dobro,dobro sredio.
Mislim da se boji vode i na slici.
Dosla milicija i odvela ga.On je cuknuo par camaca i neke splavove.Sreca pa meni
nije nista uzeo ali je spremio svasta da ponese.Napisu oni zapisnik i odu.Posle izvesnog
vremena zovu me iz tuzilastva da dam izjavu.Ja kazem tuziocu da necu da dam izjavu
ako nece da ga osude.Na to mi kaze da je to tesko delo i da po sluzbenoj duznosti mo-
raju da ga gone.Dam ja izjavu.
Posle pet dana dobijem od suda pismo da su ga pustili i ako zelim mogu sam da ga
gonim.Hteo sam da puknem.Sreca da sam ga propustio kroz ruke.
toske66:
E VALA NEKA SI. :good:
zorter:
--- Citat: mushu 09, 11, 2009, 17:54:00 posle podne ---Sigurni nisi resio problem kradja na camcima, ali se bar intimno bolje osecas. :good:
Sad ce 2 puta da razmisli pre nego krene
--- Kraj citata ---
Takvi ne razmisljaju. Kad im dodje zuta minuta, nema tu razmisljanja. Oni da umeju da razmisljaju, nikad drogu ne bi uzeli... :diablo:
Kapetan:
--- Citat: mushu 09, 11, 2009, 17:54:00 posle podne ---Sigurni nisi resio problem kradja na camcima, ali se bar intimno bolje osecas. :good:
Sad ce 2 puta da razmisli pre nego krene
--- Kraj citata ---
danas sam cuo da narkomana koji konzumiraju 1gram dnevno u Beogradu ima oko 25.000 registrovanih
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju