" ...MAGNUM EST STARE IN DANUBII RIPA ...VELIČANSTVENO JE STAJATI NA OBALI DUNAVA (Plinije mlađi)" - by Skipper.rs
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
video sam ti ladju pre neki dan usidrenu u zamunu kad sam vozio ljubi smederevac u grocku iz banovaca...........lepo lezi na vodi,zdravo da te sluzi i lepo bre da pecamo ove godine..............
Ladja ti je prelepa i izgleda da lepo lezi.Reci mi koji motor koristis i koju brzinu razvijas bez obzira sto nisi pod opterecenjem.Interesuje me iz proslog razloga sto i ja nameravam da slicnu ladju za god-dve priustim sebi i porodici naravno :)
Koliko pivce potroši po satu rada? :: :drinks:
Juče sam pri povratku sa Beljarice video ovu belu ladjicu. :smile:Da li je to tvoja?
izvini zeleni ,nepozeleh ti dobrodoslicu neka si dobrodosao ali ja te znam sa vode pa tako da smatram da se vec znamo.Mislim znam ti camac posto cesto smo pecali ranijih godina na istim mestima .I ja sam munze.recimi jesili ti trazio uži prednji deo kod camca ili ti je dragan nesto sugerisao i zbog cega .Pitam te zato sto dragana dobro znam radio sam i ja neki camac kod njega a i sada nesto sarađujemo pa me nesto interesuje zbog plovnosti i nekih diskusija.
Citat: drazeta 13, 04, 2010, 23:27:02 posle podneCestitke na ladji.Koliko je kostalo do trenutka porinuca? Pozdrav Drazeta.Sto se tice cene mog brodica ja sam dobio mali popust jel majstor Dragana znam od ranije,a i deo novca za materijal sam dao u novembru prosle godine,nije mi se preterano zurilo tako da je zavrsen i porinut pre par dana,ovo zavrsen se odnosi na spoljasnji izgled posto unutra nema ama bas nista.Cena do sada tacno 4300 ev,ne racunajuci ceste putne troskove do Smedereva,ali isplatilo se.Pred prosle godine sam pravio mali camac 6m.bez kabine,ovde u Zemunu,Dzaba sto mi je tu malte ne pred kucomi nema putnih troskova kad se majstori ne drze dogovora,ali su upravo zbog toga ostali bez mnogih musterija,izmedju ostalih i mene.
Cestitke na ladji.Koliko je kostalo do trenutka porinuca?
Sta bi, sto drug Boki prodaje ovo novo cudo ?http://www.navodi.com/Berza_010/089.html