E, ovako treba... > Elektrika

Brodski frižider - Cabinet MS 42 IN fridge

<< < (5/6) > >>

Misha D:
Imam frizider 42l na 12v ugradjen fabricki u Anatres 8. Ne secam se snage frizidera, a akumulator na kome je frizider i el.pumpa za vodu za kupatilo, svetla (koja stedim jer nisu LED), izdrzi 3 dana bez paljenja agregata

Radojković:
Taj ima kompresor.imam  i ja jedan sa 30tak litara ali nisam merio kolko trosi.Izmericu pa cu napisati. Prednost ovih sa kompresorom je sto mogu da ostvare nize temperature.

Kapetan:
volim vise kompresorske , kada zamrznu ledaru i u njoj one patrone drze dva dana bez ukljucivanja ... sto daje jos dva dana autonomije ...

Zoran:

Misha d, za tebe je prava stvar solarni panel.

Na jedrilicama se koriste kompresorski frizideri na 12v.Agregat se kupuje posebno.
a komora se pravi.Komora se obicno malo bolje izoluje,i ako je otvaranje odozgo stedi se
na hladnoci,ne iscuri napolje pri otvaranju vrata.Mada smo mi poznati po nerealnim pote-
zima i bacanju energije.Ukljucite agregat da napunite akumulator i kraj,zasto na resou ne
skuvati rucak na struju,kad agregat radi ?

banemasulovic:
Ja imam frižider koji se koristio u Adrija prikolicama i ne znam mu vatažu ali je problem izmeriti granicu do koje iscrpi akomulator,da bi se uključio ili motor ili agregat.Ako se to mora raditi svakih pola sata ili sat onda je to jalov posao.Zbog toga se vraćamo na temu instrumenta koji meri količinu preostale energije akomulatora.Da li bi ispravljač 12/220 volti imao kakvu ulogu.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju