E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...

jos malo o splavovima...pontoni

<< < (5/8) > >>

Suncokret:
 :) Pozdrav, Captjerry  :)

I meni je drago sto se ponovo srecemo  :) Slucajno sam nasla forum, i kada sam, citajuci teme, naisla na poznata imena, odusevila sam se!

Hvala na lepim zeljama! Gradnju kucice na vodi moracu da odlozim za neku buducnost, nadam se blisku, ali sa punim interesovanjem i istom zeljom kao ranije pratim postove o kucama na vodi!

Kapetane, hvala!

Kuckamo se uskoro, nadam se  :)

Zelim vam lep vikend.

Kapetan:

--- Citat: zorter  01, 05, 2009, 22:15:14 posle podne ---
--- Citat: captjerry  01, 05, 2009, 20:56:52 posle podne ---Kapetane bure kosta 600 dindzi  :lol:

--- Kraj citata ---

Kod nas na otpadu je 354 din

--- Kraj citata ---

meni na marini rekose da su 200 :) moguce da ste u pravu nikad nisam kupovao burice:)

captjerry:
ako su 200 na vodi ja bih uzeo 30 kom odmah...
na otpadima se i krece tako od 300-400 ali dok platis kamion i prevezes na lokaciju camcem isto ti dodje...zato, kad treba, ja kupim po 600 na reci i to je to...mada retko trebaju (i nadam se sve redje)...

zorter:

--- Citat: ПЕЦОВ  01, 05, 2009, 23:08:11 posle podne ---dal je to proverena informacija?uzeo bih 10-ak kom.u kakvom su stanju?

--- Kraj citata ---

Info proveren pre dva dana.Ima ih raznih i uglavno su u dobrom stanju.Neki malo ulubljeni, neki skoro novi, uglavnom mora da se probere.

drug_igrutin:
Jerry, aj neku rec o ferocementnim pontonima, kako se rade i sl. ako može, jedan kolega planira da gradi neki splav, pa ga interesuju razne varijante.
Mogao bi možda da mi posaljes br. tel. na p.p. pa da malo tebe davi   :)
pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju