E, ovako treba... > Kuće za odmor, vikendice ...
jos malo o splavovima...pontoni
Suncokret:
Pozdrav, Captjerry i Giganova :)
Zelim vam lepe i suncane dane na vodi :)
giganova:
Hvala suncokret,i tebi od srca :dance:
Kako napredujes,dokle si stigla u kreativnoj mastariji,ima li pomaka,hoces li ove godine sa srecom zapoceti splav tvojih snova?? :party:
Suncokret:
:) :) Obradovala me vasa poruka, Giganova :)
Ove godine necu zapoceti splav, ali cu nastaviti da pratim teme o splavovoma i naucim sto vise mogu. Resila sam da ucim punom parom i zavrsim fakultet sto pre, jos 7 ispita, to mi se najvise isplati a sa fakultetskom platom imam vecu sansu da u skorijoj buducnosti sebi priustim splav koji toliko prizeljkujem. Sa privremenim poslovima, neprijavljeno, kod malih privatnika, ne mogu nista ustedeti. Ali sa platom lekara mislim da imam vece sanse za planove na duge staze.
Ali zato sam svaki dan na nekom splavu na Savi, koji ima dusu, tako ucim (ispite) vec godinama i spajam lepo i korisno.
Nesto sam trazila o ferocementnim pontonima, ne secam se sad da li ste vi to pominjali na nekom forumu ili neko drugi. Zasto oni nisu u siroj upotrebi? Sta im tako strasno nedostaje u poredjenju sa metalnim, varenim pontonima? Ja sam stekla utisak da imaju vise prednosti od svih ostalih. Gresim li?
giganova:
Bravo Suncokret,veoma zrelo i ispravno razmisljanje :good:
Sto se tice ferocementni pontona,oni bi bili i moj izbor.Po meni nemaju manu,kao vino su sto stariji to bolji,odrzavanje najminimalnije moguce,u samogradnji cena veoma mala,naspram slicnih proizvoda.
E sad kada ih kupujes gotove ,trenutno deru kozu,sam kada ih gradis dugo traje, treba ti adekvatan prostor sam postupak vezivanja gvozdene mreze je spor.Ja sam imao ideju da platim armirace ali ni to se nije isplatilo.Toliko od mene POZDRAV
Suncokret:
:) Hvala, Giganova!
Pozdrav veliki!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju