E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

kalajisanje kotliča

<< < (4/6) > >>

MisterTwister:
Nije problem samo bakar. Veci je problem kalaj. Pitanje je  KOLIKO OLOVA IMA KALAJ KOJI SE KORISTI ZA KALAJISANJE KOTLICHA. Da ce se kalaj otopiti ne treba brinuti jer kotlic ne prelazi temperaturu topljenja kalaja obzirom da u sebi ima tecnost koja ne prelazi 100 stepeni.  :drinks:

Zoran:

            Ajde malo ozbiljnije citajte poruke.
            Ja se raspitujem o kalaju 99% cistoce,a vi uporno o olovu.Bakarni kotlic da se zastiti kalajajem kako bi bio ispravan za upotrebu,vi bakar je skodljiv.Nesto tu ne
stima.Ali mozda tako treba.

Kapetan:
zoki sve je ok , ali pazi da nadjes kalaj 99% a to se ne nalazi na buvljaku ....

MisterTwister:
Na buvljaku verovatno mozes da nadjes OLOVO SA KALAJEM   :dance1:  :dance1:  :dance1:  znaci  :nono: na buvljaku  :smile:
Ili  sto bi reko Zoran Radmilovic ''IMAM RESENJE'' Kupis vecu kolicinu kalaja na buvljaku (oko 100 kila) i onda to lepo istopis i odlijes frakcije pa dobijes 100% cist kalaj i 100% cisto olovo. Kalaj za kotlic a olovo za pecanje i GOTOVA STVAR !!!   :drinks:

Darkobp:
100kg?? :taunt: :taunt: 

Hoce to biti dosta za jedan kotlic?? :taunt: :taunt:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju