Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Kuda ovo leta

<< < (5/7) > >>

broker975fx:
Hvala Deda na predlogu :) :friends:

vrlo moguće krenemo tuda. Ako se odlučim za Titel gde se pristaje za prodavnicu, negde na plažu ili za splav, glupo pitanje ali to mi pade na pamet.

deda:

--- Citat: broker975fx  23, 06, 2009, 20:27:04 posle podne ---Hvala Deda na predlogu :) :friends:

vrlo moguće krenemo tuda. Ako se odlučim za Titel gde se pristaje za prodavnicu, negde na plažu ili za splav, glupo pitanje ali to mi pade na pamet.

--- Kraj citata ---
   Imas pre plaze mesto gde je priveziste za neke brodove,vezes se za njih i sve je ok.A mozes bilo gde,gde ti odgovara>Otidi na net i ukucaj Titel pa ces videti fotke kako izgleda>Plaza im je jedna od najcistijih tusevi,izbetonirana,tobogan!! :dance:

colonelo:
I obavezno da svratis u kafanu "Carda" na ladno pivo i rostilj. To ti je oma iznad plaze. Srecno

deda:

--- Citat: colonelo  24, 06, 2009, 16:03:13 posle podne ---I obavezno da svratis u kafanu "Carda" na ladno pivo i rostilj. To ti je oma iznad plaze. Srecno

--- Kraj citata ---
   Dobra klopa!!! :drinks: :dance: :preved: :slow_en: Neces sigurno pogresiti!!

Darkobp:
Mali savet koliko poznajem "moj teren" za plovidbu uzvodno.
 od Novog Sada do Backe Palanke je lepa deonica sa puno ada,cardi,sela na svaki par km unakrsno sa obe strane Dunava a uzvodnije od Palanke blaga katasrofa jer u narednih 100km imas samo dva mesta Karavukovo i Bogojevo i to je sve sto imas do Apatina a to nije bas ni mala deonica,a i nema bog zna sta ni videti,ima naselja dosta na hrvatskoj strani ali to neznam kakva bi bila procedura i papirologija za pristajanje uz njihovu obalu,tako da uzvodnije od B.Palanke ti nebih savetovao jedino ako bas nezelis da plovis kao vuk samotnjak po Dunavu :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju