Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Kuda ovo leta

<< < (4/7) > >>

ronac:
Zorane,ako sam dobro razumeo ti si dosta orjentisan na taj potez,dali je problem da ti se javimo oko pomoci kod izbora terena za pecane i pristana?

ronac:
Hvala,vidimo se kad malo padne voda. :drinks:

SALE NB:
Zorane, baci mi tvoj broj mobilnog na pp, da se čujemo zbog vodostaja

broker975fx:
Pošto dolazi vreme za godišnji odmor planiram da sa devojkom krenem uzvodno Dunavom, imamo neki 10-12 dana pa bi svaki predlog bio dobrodošao. Iako tu možda i nema šta preterano da se planira a i predloga za uzvodnu provdbu je već bilo ako ima neki dodatni savet bilo bi dobro. Ne znam da li ćemo se organizovati za neki frižider tako da su namernice malo problematične pa me zanima i kako ide to sa kupovinom nekih osnovnih stvari. Nisam nikad ni lovio ribu (al je zato spremam kako god i koju god) da li se lako kupuje od ribara usput, u koje doba dana i slični saveti bi bili od pomoći. :yahoo:

Usput super mi je što mi nemamo pojma šta je iza prve okuke a jedva čekamo da pogledamo šta je iza sledeće :drinks:

deda:
Posto ti je to verovatno prva ozbiljnija plovidba imam predlog:Tisa i okolina Titela!!Kao prvo put nije preterano dug a,recimo,nocis prvu noc u Belegisu van plovnog puta pa ujutru dalje.Sto se snabdevanja tice u Titelu ti je,ako se parkiras kod plaze,u krugu od 100m pumpa,kafic,kafana,pekara a jos 100m dalje prodavnice,mesare,jos pekara,posta,banka i nedaj boze dom zdravlja!!Nema belih ladja i ostalih cuda a i narod je bas fin.Malo uzvodno imas ostrvo a prekoputa ti je Begej!A sto se frizidera tice,ako neresis do tada,javi pa da ti zajmnem jedan na 12 mada ako se muvas oko Titela friz ti osim za pivo i ne treba!Ja sam,kako stvari za sad stoje,tamo oko 20 jula pa nadalje.Sve sto te interesuje slobodno zovi!! :drinks:  Ako se odlucis za Tisu u njoj se drzi plovnog puta!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju