Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Рекламни материјали Моја Лађа
parigroz:
jel sa kapuljacom!? :yahoo:
MisterTwister:
:good: To Dedaaa!! Cekam kurira ko zapeta struna , mislim najlon. Samo sto nisam puko bem ti. A inace izgleda da cu morati zenu skroz da opremim i sa mornarskom majcom itd al otom potom :drinks:
busa2:
e blago vama ,mojoj zeni vise pristaje gusarska marama. Razmisljam da idem kod tasnera da joj sasije kozni povez za oko, posto me stalno nesto nisani.Cak cu i zicu sa ofingera da skinem da joj napravim kuku da bi me lakse cimala.
pitate se zasto ja to tako komentarisem ,pa sinoc me je pitala jel mi to ove godine necemo pomerati zidove od kupatila i ostave a od male sobe praviti vecu ??? (to je kod mene zahvat ravan samoubistvu od posla)
A JA SAMO ZELIM DA BUDEM MORNAR NA LADJU.
i dobro deda gde su te mornarske majce pa ti ces da mi platis kada nesmem zeni nista da kazem. :diablo:
deda:
Daj joj novce,dovedi joj majstore i onda u ilegalu!!Nestani u poznatom pravcu!!!! :taunt:
LSI:
--- Citat: deda 26, 05, 2010, 18:58:49 posle podne ---Daj joj novce,dovedi joj majstore i onda u ilegalu!!Nestani u poznatom pravcu!!!! :taunt:
--- Kraj citata ---
Deda, ovo je loš recept.
Ja sam ga isprobavao više puta i uvek mi se obilo o glavu.
Šta god da se radilo i kako god da sam oraganizovao, za sva vremena ostaje priča: "Ja uvek sve moram sama! Tebe nikad nema kad se nešto radi. Tu si samo kad se jede..."
Dragi moj Busa, pokojni Zoki je bio poznat po onoj priči o žabi koju treba progutati - ako već moraš, onda počni sa najvećom.
Prijateljski savet je: pravac u kupatilo već ovog vikenda, čekić u ruke i tras po zidovima. Sve razbiti i uraditi baš onako kako presvetla gospodja zapoveda (dozvoljeno je tiho reći: "Ja bih ovo drugačije" ali ni u snu ne insistirati na svom mišljenju.
Ovo se kasnije mnogostruko isplati, jer šta god radili i koje god majstore doveli, nešto neće ispasti kako treba, a onda dolazi NAŠE vreme kada mi možemo da izgovorimo: "Ja sam ti govorio ali ti si samo terala svoje!"
VAŽNA NAPOMENA: Za ovaj komentar je ipak potrebno dosta hrabrosti i pristojna udaljenost od gospodarice doma našega.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju