Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA
Рекламни материјали Моја Лађа
MisterTwister:
--- Citat: LSI 25, 05, 2010, 22:09:54 posle podne ---Mister Twister, pa što onda ne poručite i jedan kačket za vas?
Zašto samo žena da ima kapu na čamcu?
Eto, ja sam, na primer uzeo dva kačketa i sad ćemo i žena i ja imati nešto na glavama kad budemo u čamcu. Pa neka misle ljudi da sam možda ja glavni.
(Šala - nadam se da se ne ljutite!?)
--- Kraj citata ---
Ovaj kacket sto sam narucio i jeste za zenu. Ja sam tu samo barba od makine, prinesem kafu dodam ovo ono i tako - ravnopravnost polova jbg :smile:
Inace, nisam preko sveta al sam S'ONE strane Dunava :smile: pa mi ostaje jedino da predjem camcem ili skelom kod Ivanova jer mostove ne priznajem :smile:
LSI:
--- Citat: MisterTwister 26, 05, 2010, 00:04:21 pre podne ---Ovaj kacket sto sam narucio i jeste za zenu. Ja sam tu samo barba od makine, prinesem kafu dodam ovo ono i tako - ravnopravnost polova jbg :smile:
--- Kraj citata ---
Bravo, za odgovor, Mister Twister. :good:
I ja sam za ravnopravnost medju polovima i to toliko da sve prepuštam ženi da sama radi. Eto, ja čak ni kafu ne pijem - i to ona radi umesto mene.
Samo, ni to nije dovoljno dobro. Teško je ženama ugoditi. :download:
Na primer, ova moja, stalno me tera sa kreveta - te smetam joj jer hoće da stavi posteljinu u kutiju ispod, te, može neko da naidje (mada, iskreno govoreći to joj je štos u poslednjih nekoliko godina - ranije nije bilo tako ali eto, žena ko žena - menja se vremenom)... :nono:
Ali ja sam uporan - poštujem njenu slobodu da mi zvoca.
Kad kaže: "Lazo, djubre!" ja odmah idem u podrum po kesu i bacam je u kontejner, pa makar i da nije puna skroz do vrha...
Valjda zato i jesmo zajedno već više od 30 godina. :scare:
deda:
@
Ovaj kacket sto sam narucio i jeste za zenu. Ja sam tu samo barba od makine, prinesem kafu dodam ovo ono i tako - ravnopravnost polova jbg
Inace, nisam preko sveta al sam S'ONE strane Dunava pa mi ostaje jedino da predjem camcem ili skelom kod Ivanova jer mostove ne priznajem
@Spakovan i ceka kurira!! :drinks:
parigroz:
Kume!
Nisu to vise viseci mostovi pa da se plasimo,ko nekada.Sad slobodno mozes i kolima da predjes! :lol:
Deda bre!
Kad ce vise te mornarske majice? Prokuvao sam u dzemperu.....misiiim :suicide:
deda:
Parigroz,evo cucim kod kuce i cekam kurira umesto da sam na camcu!
Imam ja rolku sa mornarskom sarom da ti pozajmim! :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju