Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Рекламни материјали Моја Лађа

<< < (68/92) > >>

zorter:
Danas ponovo proveravam, i javljam popodne rezultate. :good:

Arsa:
Meni licno ni majca ni kacket nista ne znace. Bitnije mi je ono sto je ispod toga. Ne volim brate uniforme i jednoobraznost.

S druge strane imam razumevanja i za one koji bi i na taj nacin hteli da pokazu pripadnost nekoj grupi. Mozda i modnom pokretu, svejedno.

Za desetak ili mesec dana malte ne, sigurno je da necu biti na sajtu u meri kao do sada. Bicu na vodi kao mnogi prisutni na ovom ili onom sajtu. Za to mi sigurno ne trebaju nikakve oznake.

Cinjenica da sam, tokom zime, preko ovog sajta upoznao jedan broj ljudi koji mi po mnogo cemu odgovaraju, jeste razlog da na camac postavim zastavicu sajta ali ne i da se obucem u njegovu uniformu.

Ovo ne treba shvatiti kao kritiku, vec kao jednostavno iznosenje svog stava.  :drinks:

zorter:
Arso, niko i nije rekao da je obaveza imati, a najmanje nositi bilo kakvu "uniformu". Koliko ja znam, leti ne nosimo nikakve majice a ponajmanje kackete. Leti se nosi samo kupaci dres. :good:

Outboard Master:
arso cenim tvoje misljenje, nije to uniforma ni pripadanje nekoj grupi nego samo neko postovanje i ponos na forum i forumase a i sloznost tih ljudi. Nazalost ja nemogu toliko ljudi da upoznam licno kao ti zato sto sam daleko od srbije pa eto jbg....  :drinks: takav je zivot.

deda:
Arso,veruj da kada odes 100 ili 200 km camcem od kuce i sretnes zastavu da ti je drago!Tako sam letos na Tisi upoznao Saralidu i lepo smo se druzili!Prolazi covek,ja video zastavicu,pomogao mu da pristane,upoznale nam se porodice i to je bilo lepo iskustvo!Zimus u banji Junakovic me covek pita,videvsi me u majci:"Jel to onaj sajt o camcima?"zna covek za nas!A nema camac!Hteo neko da prizna ili ne,prija!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju