Nautika opšta... > OPŠTA DISKUSIJA

Рекламни материјали Моја Лађа

<< < (67/92) > >>

zorter:

--- Citat: Kapetan  25, 02, 2010, 22:47:55 posle podne ---
--- Citat: Профа  25, 02, 2010, 22:24:53 posle podne ---
--- Citat: zorter  25, 02, 2010, 21:48:31 posle podne --- Pokusavali prosle godine i stalo je jer nismo mogli da se dogovorimo da li mornarske majice ili bele. A, ako su mornarske, da li pruge da budu 2cm ili 1cm.

--- Kraj citata ---

Zorteru šališ se?

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: daj zorter iskopaj tu temu da vidim koje sam stanoviste zastupao da ne menjam ni ove godine :)

--- Kraj citata ---

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=1030.30

STG:
Mornarska,uzane pruge,aplikacija na levoj strani grudi(mala)...?

Bucho:

--- Citat: Bucho  16, 06, 2009, 07:50:26 pre podne ---Kako god odlucite, a meni tri komada XXXL i dva kacketa. Javite nacin placanja.

--- Kraj citata ---
Ovo sam pisao tada i ostajem pri tome i sad. Ko moze da organizuje stampanje samo neka javi za placanje.

STG:
Srbi... :)
Tek sad videh staru temu,problem koliko sam skapirao je da li kvalitetnija ili ne...
A da se naprave obe varijante planule bi za tri dana,koliko god da ih ima.
Moze biti obicna,pamucna,jeftina i kvalitetna majica sa nekim vezom da malo potraje.
Predlog,sugestija?

Outboard Master:

--- Citat: zorter  25, 02, 2010, 21:10:40 posle podne ---Realizovali su samo pojedinci u privatnoj reziji. :sorry:

--- Kraj citata ---

zoki jeli to nisam trebao  :aikido: ??  :drinks: :drinks: :taunt:  ja bih vama svima takvu napravio da sam tu u srbiji. platio sam tu majcu od fruits of the loom sa stampom 18,95 evra + ptt. kvalitet je za mene neinteresantan.

A koga interesuje kvalitet bre , tu majcu samo bih obukao npr. na skupovima ili na vodi ili na sajmu ili slicno. Istampajte neku normalnu jednobojnu majcu sa logom pa da imaju svi pa ako neko hoce dolce & gabana ili armani on moze i sam da je odstampa  :new_russian:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju