"ja sam zeni rekao da hocu cetvrto dete,da uzmem od drzave 400000 din i za sve pare da kupim pentu." - kacintata na chatu
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
i treba da bude sto vise baylinera al ne vidim poentu prolaska 7 metara od plaza u glisiranju (bela stena juce)
Pustite ljude da uzivaju. Neko voli da uziva na vodi, neko da jurca a neko i živi na njoj. Svako je tu sebe našao na svoj način. Ako želimo da sačuvamo živce i da uživamo moramo prestati da gledamo druge. Neka njih neka se lome na talasima ako to vole. Reke pripadaju svima. Ko je nama kriv što nam je sada draže da sedimo nego da sa društvom i devojkama jurcamo i dokazujemo se. Sve u svoje vreme. Jednog dana će i ti klinci sedeti na splavu i merkati praćkom one koji im prosipaju kafu talasima. Tako to ide. Mladost je mladost i naravno da im je dosadno da sede usidreni i gledaju zalazak sunca. Imaju oni vremena za to. I meni su sto puta prosuli sok, ponekad me i naljutili ali šta ću. Znam da i ja ponekad nekome zasmetam ali opet... tu nema leka. Puno je ljudi na Savi, svi su tu iz nekog svog razloga. Kao i ti klinci koji naravno da moraju da se dokazuju. To jednostavno ide uz te godine. Meni lično je drago što ima tolilo lepih i brzih čamaca. Setite se kako je bilo pre desetak godina. Tomos 18 je bio prestižan motor a šiklja prosečno plovilo. I bilo je vreme da na rekama imamo lepu i modernu flotu.
hteli ili ne mi gliserima nemozemo nista a oni za nas nehaju.Kako kaze Kalimero 'nepravda'.
Citat: Dule 06, 07, 2009, 04:06:29 pre podnePustite ljude da uzivaju. Neko voli da uziva na vodi, neko da jurca a neko i živi na njoj. Svako je tu sebe našao na svoj način. Ako želimo da sačuvamo živce i da uživamo moramo prestati da gledamo druge. Neka njih neka se lome na talasima ako to vole. Reke pripadaju svima. Ko je nama kriv što nam je sada draže da sedimo nego da sa društvom i devojkama jurcamo i dokazujemo se. Sve u svoje vreme. Jednog dana će i ti klinci sedeti na splavu i merkati praćkom one koji im prosipaju kafu talasima. Tako to ide. Mladost je mladost i naravno da im je dosadno da sede usidreni i gledaju zalazak sunca. Imaju oni vremena za to. I meni su sto puta prosuli sok, ponekad me i naljutili ali šta ću. Znam da i ja ponekad nekome zasmetam ali opet... tu nema leka. Puno je ljudi na Savi, svi su tu iz nekog svog razloga. Kao i ti klinci koji naravno da moraju da se dokazuju. To jednostavno ide uz te godine. Meni lično je drago što ima tolilo lepih i brzih čamaca. Setite se kako je bilo pre desetak godina. Tomos 18 je bio prestižan motor a šiklja prosečno plovilo. I bilo je vreme da na rekama imamo lepu i modernu flotu. Ja se sa ovim ne slazem. Da li to znaci i da besnim sinovima u besnim automobilima takodje treba prastati divljanje po ulicama, jer neko voli da vozi lagano i po propisima, a neko da divlja, pa ako uzput jos i nekoga pokupi sta da se radi jer svako automobil dozivljava na svoj nacin, a putevi pripadaju svima. I zasto on koji je dao 50K za besan automobil ne moze da jurca 200 km/h nego treba da vozi 40 km/h kao sva ostala buranija u onim odvratnim stojadinima.Da li je rodbini nastradalih pod tockovima bahatih bitangi drago sto na ulici ima tako lepih i skupih automobila... Citat: rade 06, 07, 2009, 20:05:37 posle podnehteli ili ne mi gliserima nemozemo nista a oni za nas nehaju.Kako kaze Kalimero 'nepravda'.Mi ne mozemo, ali moze policija, ako sme...
Kapetane, osetio si kako je lepo kad malo jurcaš vodom. Čak si i kružio oko plaže na Švebu :) . Ako je tebi lepo i ako ne možeš da odoliš kako misliš da odoli klinac od 18?
debeli ne razmisljaju ko je zbog njih ostao gladan :)
joj kako mi se peca a necu glavu dici od posla bar jos 2 meseca