Autor Tema: Kako koristim svoj camac?  (Pročitano 9824 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Barba

• Dunavsko-Savski trbusasti brka...
Odg: Kako koristim svoj camac?
« Odgovor #30 poslato: 06, 07, 2009, 13:28:15 posle podne »
i treba da bude sto vise baylinera al ne vidim poentu prolaska 7 metara od plaza u glisiranju (bela stena juce)

Cobani, budale...
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže rade

• Veliki dugodlaki Drekavac
  • Pol: Muškarac
« Odgovor #31 poslato: 06, 07, 2009, 20:05:37 posle podne »
hteli ili ne mi gliserima nemozemo nista a oni za nas nehaju.Kako kaze Kalimero 'nepravda'.

Van mreže Barba

« Odgovor #32 poslato: 06, 07, 2009, 22:28:56 posle podne »
Pustite ljude da uzivaju. Neko voli da uziva na vodi, neko da jurca a neko i živi na njoj. Svako je tu sebe našao na svoj način. Ako želimo da sačuvamo živce i da uživamo moramo prestati da gledamo druge. Neka njih neka se lome na talasima ako to vole. Reke pripadaju svima. Ko je nama kriv što nam je sada draže da sedimo nego da sa društvom i devojkama jurcamo i dokazujemo se. Sve u svoje vreme. Jednog dana će i ti klinci sedeti na splavu i merkati praćkom one koji im prosipaju kafu talasima. Tako to ide. Mladost je mladost i naravno da im je dosadno da sede usidreni i gledaju zalazak sunca. Imaju oni vremena za to. I meni su sto puta prosuli sok, ponekad me i naljutili ali šta ću. Znam da i ja ponekad nekome zasmetam ali opet... tu nema leka. Puno je ljudi na Savi, svi su tu iz nekog svog razloga. Kao i ti klinci koji naravno da moraju da se dokazuju. To jednostavno ide uz te godine.
Meni lično je drago što ima tolilo lepih i brzih čamaca. Setite se kako je bilo pre desetak godina. Tomos 18 je bio prestižan motor a šiklja prosečno plovilo. I bilo je vreme da na rekama imamo lepu i modernu flotu.

Ja se sa ovim ne slazem. Da li to znaci i da besnim sinovima u besnim automobilima takodje treba prastati divljanje po ulicama, jer neko voli da vozi lagano i po propisima, a neko da divlja, pa ako uzput jos i nekoga pokupi sta da se radi jer svako automobil dozivljava na svoj nacin, a putevi pripadaju svima. I zasto on koji je dao 50K za besan automobil ne moze da jurca 200 km/h nego treba da vozi 40 km/h kao sva ostala buranija u onim odvratnim stojadinima.

Da li je rodbini nastradalih pod tockovima bahatih bitangi drago sto na ulici ima tako lepih i skupih automobila...

hteli ili ne mi gliserima nemozemo nista a oni za nas nehaju.Kako kaze Kalimero 'nepravda'.

Mi ne mozemo, ali moze policija, ako sme...
"Niko nije tako beznadezno porobljen kao onaj koji pogresno veruje da je slobodan" - Gete.

Van mreže splavarsale

• Veliki rečni berberin
« Odgovor #33 poslato: 06, 07, 2009, 22:33:28 posle podne »
Pustite ljude da uzivaju. Neko voli da uziva na vodi, neko da jurca a neko i živi na njoj. Svako je tu sebe našao na svoj način. Ako želimo da sačuvamo živce i da uživamo moramo prestati da gledamo druge. Neka njih neka se lome na talasima ako to vole. Reke pripadaju svima. Ko je nama kriv što nam je sada draže da sedimo nego da sa društvom i devojkama jurcamo i dokazujemo se. Sve u svoje vreme. Jednog dana će i ti klinci sedeti na splavu i merkati praćkom one koji im prosipaju kafu talasima. Tako to ide. Mladost je mladost i naravno da im je dosadno da sede usidreni i gledaju zalazak sunca. Imaju oni vremena za to. I meni su sto puta prosuli sok, ponekad me i naljutili ali šta ću. Znam da i ja ponekad nekome zasmetam ali opet... tu nema leka. Puno je ljudi na Savi, svi su tu iz nekog svog razloga. Kao i ti klinci koji naravno da moraju da se dokazuju. To jednostavno ide uz te godine.
Meni lično je drago što ima tolilo lepih i brzih čamaca. Setite se kako je bilo pre desetak godina. Tomos 18 je bio prestižan motor a šiklja prosečno plovilo. I bilo je vreme da na rekama imamo lepu i modernu flotu.

Ja se sa ovim ne slazem. Da li to znaci i da besnim sinovima u besnim automobilima takodje treba prastati divljanje po ulicama, jer neko voli da vozi lagano i po propisima, a neko da divlja, pa ako uzput jos i nekoga pokupi sta da se radi jer svako automobil dozivljava na svoj nacin, a putevi pripadaju svima. I zasto on koji je dao 50K za besan automobil ne moze da jurca 200 km/h nego treba da vozi 40 km/h kao sva ostala buranija u onim odvratnim stojadinima.

Da li je rodbini nastradalih pod tockovima bahatih bitangi drago sto na ulici ima tako lepih i skupih automobila...

Mi ne mozemo, ali moze policija, ako sme...

Ni oni nisu nista bolji,pa i ono se kurce gde god mogu,pa i na vodi,sto da ne.Eto slozismo se da treba da ih ostavimo na miru da glisiraju gde god im se digne,a ko prezivi pricacee
Jedino nece onaj sto prosle godine nalete u Novom Sadu na sajlu.

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
  • Drekavac sa Srednjih voda
    • Nemo
  • Brod tip: Carver
  • Marina: Ada Ciganlija VK Partizan
  • Veličina: 33ft
« Odgovor #34 poslato: 06, 07, 2009, 22:41:25 posle podne »
neznam nikog ko voli da vozi 40
ali znam mnogo njih koji neznaju da voze
problem je sto stalno brinemo tudju brigu a ne gledamo svoja posla
apsolutno se slazem sa duletom na vodi sam sto volim i niko mi ne smeta
to me ne dodiruje uopste  :drinks:
« Poslednja izmena: 12, 07, 2009, 22:50:35 posle podne od strane zoki novus »

Van mreže Kapetan

• Administrator
  • www.mojaladja.com
    • Ypsiolon
  • Brod tip: Aloa 23
  • Marina: Nautilus marina
  • Veličina: 7 m
« Odgovor #35 poslato: 12, 07, 2009, 22:57:34 posle podne »
Kapetane, osetio si kako je lepo kad malo jurcaš vodom. Čak si i kružio oko plaže na Švebu :) . Ako je tebi lepo i ako ne možeš da odoliš kako misliš da odoli klinac od 18?

oko plaze je 200 metara dalje :) a talasi koje pravim su 20cm :)

btw danas nisam mogao da verujem u govnari su vozili skuter neki klinci dok ih je polivala ona voda...

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
« Odgovor #36 poslato: 12, 07, 2009, 23:14:02 posle podne »
debeli ne razmisljaju ko je zbog njih ostao gladan :)

Van mreže Barba

« Odgovor #37 poslato: 13, 07, 2009, 19:35:57 posle podne »
debeli ne razmisljaju ko je zbog njih ostao gladan :)

:good:

Van mreže Arsa

• Kapitalac Dunavski
    • salveta
  • Marina: Ada Ciganlija
« Odgovor #38 poslato: 12, 04, 2010, 09:25:12 pre podne »
joj kako mi se peca a necu glavu dici od posla bar jos 2 meseca

Rećićemo i taj problem. Doći će kapetan da te zameni, a ti ćeš sa mnom na pecanje.  :drinks:

Šta da ti kažem. Izdrži koliko možeš pa kad dođe do crte ostavi sve na dan dva i na vodu. Na novo punjenje. Pozdrav.
Ispuni godine životom, a ne život godinama.

Van mreže zoki novus

• Predsednik ф odeljenja
    • Nemo
« Odgovor #39 poslato: 12, 04, 2010, 09:54:37 pre podne »
a da se vratimo ne temu:
ja moj camac u zadnje 4godine skoro svakodnevno koristim za usavrsavanje znanja iz elektrike, stolarije, bravarije, moleraja a bogami i montaze i demontaze stakala, tendi, sanitarija......

Van mreže STG

« Odgovor #40 poslato: 23, 04, 2010, 09:37:51 pre podne »
Uradi sam :)