Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija - plovidbena dozvola ili - Kako to rade drugi? (UK)

<< < (3/5) > >>

Zoran Marinković:

--- Citat: mossi  15, 01, 2011, 20:33:25 posle podne ---Na žalost, ali mislim da će moja žena za koji mesec postati većinski vlasnik moje Yamahe.  :diablo: :wild:
Ušteda na taj način biće minimum 100e / godišnje.

Stvarno mi ne pada na pamet da platim globu.  :new_russian: :aikido:

--- Kraj citata ---

--- Citat: oblak  15, 01, 2011, 20:49:11 posle podne ---Neverovatno mossi, kakva koincidencija...al i moja zena ce postati   vecinski vlasnik mog Marinera.... :)

--- Kraj citata ---

Kad su nam već žene i naši vlasnici (da ne kažem robovlasnici..) manje više što bi pisali motre na njihovo ime, ne menja se suština...

:lol: :lol: :agree:

njegos68:
  :heat: Jedna informacija ako može...moj čamac je dugačak 5,9 met. ,motor nije upisan u plovidbenu,a registrovan je u Smederevu.koliko će me koštati produženje reg. po novin propisima?  :stop:

Kapetan:

--- Citat: mossi  15, 01, 2011, 20:33:25 posle podne ---Na žalost, ali mislim da će moja žena za koji mesec postati većinski vlasnik moje Yamahe.  :diablo: :wild:
Ušteda na taj način biće minimum 100e / godišnje.

Stvarno mi ne pada na pamet da platim globu.  :new_russian: :aikido:

--- Kraj citata ---

khm mossi.... mali savet .... neka tvoja firma postane vlasnik tvog camca ... onda nema dodatnih poreza i zezanja i sve je legalno , samo je potrebno doregistrovati firmu za recimo nauticki turizam ... a to kosta recimo 2000 dinara, ja sam dao vec nalog advokatu da odradi papirologiju ....  po novom zakonu firme koje koriste camce i brodove za privrednu delatnost nemoraju da pacaju porez...

njegos68:

--- Citat: njegos68  15, 01, 2011, 21:55:54 posle podne ---  :heat: Jedna informacija ako može...moj čamac je dugačak 5,9 met. ,motor nije upisan u plovidbenu,a registrovan je u Smederevu.koliko će me koštati produženje reg. po novin propisima?  :stop:

--- Kraj citata ---
  :muslim-man: jeli moguće da niko nezna odgovor?Ističe mi reg. u martu ,pa čisto informativno...

zoki novus:
cisto informativno da te pitam: a zasto bi registrovao u srbiji nesto sto vozis u crnoj gori?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju