E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Samogradnja daljinskih komandi
SALE NB:
Nemam neku upotrebljivu sliku komandi motora, ali one su ionako fabričke za moj motor- nisu budžene.
Evo jedne slike gde se vide sajle za upravljanje
Na ovu srednju pločicu se šrafom kači motor ( ima predviđeno mesto na drški motora)
Capjerry , izvini zbog brzog premeštanja teme :) :sorry:
zorter:
Ovo sa sajlama sam i ja zamisljao da treba ovako, ali za gas me zanima cap moze li samo da se raskaci sajla od rucke, na karburatoru,da se ne skida.I na njeno mesto da se zakaci od komandi.To bi bila brza promena ako zatreba motor na drugom mestu.
captjerry:
ma ok...:)
na svim gliserima ovog tipa su takve komande ugradjivane...ne samo na gliserima, ranije je teleflex bio pojam...
Sale ako imas, a imas, volan mozes lako da prepravis u teleflex, samo skokni do Boban sajle i oni ti sve urade kako ti zelis...
SALE NB:
Znaš, malo me strah ovoga, one koturače su stare i plastične, i već ima dosta krckanja kod okretanja . Iako su cele i ispravne ( i podmazane)
Telefleks mi deluje pouzdaniji.
Ako ovaj volan prerađujem na teleflex, tu ipak treba neki "prenos" na volanu, inaču će biti previše direktan - to je i ovako!
captjerry:
imas one jednostavne polovne za nekih 200-tinak evra...mada ja mislim da je to preterano, ali jbg...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju