E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Samogradnja daljinskih komandi

<< < (7/9) > >>

Barba:
Gde moze da se kupi jabucica za vezu ruke kormila i motora ili sto bi se na srpskom reklo pivot ball?

Darkobp:

--- Citat: Barba  06, 07, 2009, 17:35:27 posle podne ---Gde moze da se kupi jabucica za vezu ruke kormila i motora ili sto bi se na srpskom reklo pivot ball?

--- Kraj citata ---

U najgoru ruku mozda da je neki strugar napravi,nebi trebalo biti ni najmanji problem a i verovatno 5puta jeftije bih prosao :good:

Barba:
A znam da moze da se napravi, mogu to i sam od imbus srafa, ali zajebancija je to visednevna i pitanje da li ce da valja. Mislim da je kugla 3/8, a to je i jedan od najstandardnijih delova komandi pa bi trebalo da moze da se nadje bez problema, a verovatno tih vodjica ima koliko hoces i na automobilima obzirom da se radi o 3/8". 

Kapetan:
znamo mi to al kako da dovucemo iz trsta ??? to jedino kad je neko tamo pa organizovano da se dopremi ....

pvb:
Pozdrav,

Imam volan i mehanizam ispod volana koji hocu da spojim sa motorom.
Potrebna mi je sajla dizine cca 3,20m-3,30m.
Bio sam u prodavnici u NS i imaju sajlu i neke dodatke (sajla 13000,dodaci 8000din).
na hrvatskim sajtovima sajle su izmedju 30 i 40 evra.

Takodje imam i komandu gasa i menjaca koju bih voleo da spojim, ali mi je ovo bitnije.

Ima li neko iskustva, predloge, savete kako bih spojio volan sa motorom, a da me to kosta manje od cene koju mi nude?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju