E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Samogradnja daljinskih komandi

<< < (6/9) > >>

Darkobp:
Evo par slika kako sam ja komande kod mene resio na malom Mercury-u 5ks koji i nema predvidjeno za daljinske komande,doduse imam teleflex i jednorucnu komandu od starog starog Evinrude-a
Malo cevi...par varova... Sa dva sarafa pricvrstio za motor i gotovo za tren :good:
Cak nemoras ni sajlu sa karburatora skidati ovo se porazalo jos jednostanije i lepo radi i lepo se moze dozirati gas :good:
Kad zatreba za 2min mogu sve skinuti...

budens72:
Svaka čast na ideji i inprovizaciji  :good:

Barba:
Bravo, odlicna budzevina. Prakticno nisi uradio konverziju motora. Zanimljivo. Jedino mi se ne svidjaju ove selne na rucici gasa, malo ruze celu pricu i ne deluju mi trajno, mogu da iscepaju rucicu. Ja bih tu sajlu gasa direktno vezao za karburator, da ne ide preko rucice, ali u tom slucaju se gubi mobilnost motora.

U svakom slucaju odlicno.

Pozz

Kapetan:
majstore :)

Darkobp:

A mozda te selne nisu najlepse resenje ali sluze svrsi,mozda jedino ih ofarbati u crnu boju cisto da nebodu oci :good:
A taj flah koji drze je polukruzan tako da lepo prati obline rucuce i kad se stegne nema da mrda zvace niti imalo guzva gumu na rucici...
A montiranje direktno na karburator ima vec neke svoje probleme kao prilaz karb.(dali ima mesta?) razlika u hodu komande i karburatora pa dali je isti smer(povlacenje sajle ili guranje)itd... pa to zahteva obicno i dosta budzenja!!!!

Motor je ganc nov pa sam morao da smislim neki patent kako to sve nabudziti a da se neizbusi ni najmanja rupica bilo gde na motoru inace garancijo cao cao :suicide:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju