E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Daljinske komande

<< < (5/6) > >>

Vlada 69:
To je ona prica o "ovcama".Mi to ne smemo da budemo,zato se i informosemo o nekim stvarima i ovde na forumu.Pre neki dan uvoznik me pita dali moze da uveze soko starkove proizvode iz BiH posto su tamo jeftiniji nego kod nas.Prilikom uvoza naravno placa samo 18 % pdv !!!!Plati prevoz ,nas u spediciji i opet mu jeftinije nego da kupi kod njih u fabrici !!!Pa vi vidite sta nam rade.Kod nas je ono: "ako ne zaradim duplo ne isplati mi se"

Kapetan:

--- Citat: Vlada 69  02, 03, 2009, 12:05:21 posle podne ---To je ona prica o "ovcama".Mi to ne smemo da budemo,zato se i informosemo o nekim stvarima i ovde na forumu.Pre neki dan uvoznik me pita dali moze da uveze soko starkove proizvode iz BiH posto su tamo jeftiniji nego kod nas.Prilikom uvoza naravno placa samo 18 % pdv !!!!Plati prevoz ,nas u spediciji i opet mu jeftinije nego da kupi kod njih u fabrici !!!Pa vi vidite sta nam rade.Kod nas je ono: "ako ne zaradim duplo ne isplati mi se"

--- Kraj citata ---

mislim da ne placa ni pdv .. sa bosnom nam je porez 1 %

SALE NB:

--- Citat: espresso  02, 03, 2009, 11:33:33 pre podne ---skoln sam da se slozim sa dedinim misljenjem. nisam cudom mogao da se nacudim kada sam u makedoniji i hrvatskoj video u suprmarketima nase proizvode koji su jeftiniji nego u Beogradu. gde je tu racunica???

--- Kraj citata ---

Nažalost, to je stvarno tako, u Srpskoj smo kupovali u Tropic marketima, a to je Miškovićevo. Ista roba tipa Knjaz Miloš, Jelen pivo, Smoki itd. je jeftinija nego u Tempu i Maxiju . Sramota!

E odosmo totalno off topic, ovo je tema o daljinskim komandama...:smile:

zorter:
Hajde da se vratimo na temu.
Zna li neko kako se rade paralelne komande. Jedna u kabini a druga na krovu?
Obicno su jedna iznad druge. Za kormilo mi je nekako jasno kako bi trebalo, ali za komande gasa i pravca ??? ???

espresso:

--- Citat: zorter  20, 03, 2009, 08:07:45 pre podne ---Hajde da se vratimo na temu.
Zna li neko kako se rade paralelne komande. Jedna u kabini a druga na krovu?
Obicno su jedna iznad druge. Za kormilo mi je nekako jasno kako bi trebalo, ali za komande gasa i pravca ??? ???

--- Kraj citata ---

ako se dobro secam Aka ima odlicno resenje za komande na "krovu" (eng. flybridge). mogao bi da stavi detaljan opis.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju