E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Daljinske komande
SALE NB:
Ja zamalo kupih "Ultraflex" komande na švapskom ebay-u, nisam nažalost bio kod kompa kad je završavala aukcija, a prodane su za 65 evra!
Još dodaj jedno 30-40 evra za poštu, još ponešto za carinu i porez, ali ipak dosta jeftinije nego ovde.
Ne znam da li je neko video oglas za stabilizator u berzi "Na vodi". Tip traži budalu koja će mu dati 100 evra za polovni stabilizator, a kod Bore u Honda marine ,nov košta 3500 din. Na ebay-u su od 16 do 25 evra- pričam sve za modele do 50 ks.
Vlada 69:
Sale,ljudi su cudo.Opale cenu verovatno iz neznanja pa ako se neko upeca...Eto jos jedan primer da se treba dobro raspitati pre bilo kakve kupovine opreme ne samo o ceni nego i o funkcionalnosti,dugotrajnosti.Mi smo malo trziste,kod nas ima mnogo "znalaca",cene velike u odnosu na okruzenje itd,itd.Gledam da neko prodaje i uputstvo za koriscenje Hondinih motora .....! :stop:Sta reci
deda:
Nisu to cene iz neznanja,vec zbog DRANJA KOZE!!!Nasi pametnjakovici sve racunaju x3,nema tu marze,poreza i ostalog nego cepaj pa ko prezivi! :download:
espresso:
skoln sam da se slozim sa dedinim misljenjem. nisam cudom mogao da se nacudim kada sam u makedoniji i hrvatskoj video u suprmarketima nase proizvode koji su jeftiniji nego u Beogradu. gde je tu racunica???
deda:
Znas sta mene nervira u svemu tome?U vreme dostupnosti informacija,kada za 10 minuta mozes da se informises o cenama,modelima itd. neko misli da si budala!A to vredja moju intelegenciju! :diablo:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju