E, ovako treba... > Elektrika
Agregati
Kapetan:
--- Citat: qvin meri 12, 04, 2009, 18:47:45 posle podne ---oko 29000 proveriću sutra u cenovniku možda bude i popustust za drugare, mašina je dobra privi koji sam prodao radi već 8 meseci svaki dan po 3 sata,telfon servisa takodje sutra ali moguće da ručke ne paše
--- Kraj citata ---
ma promenicu celu onu plastiku ako treba :) imam agregat a ne mogu da ga upalim :)
vlasinko:
to isto sam i ja morao da menjam,kotur na kome lezi opruga je od plastike i on je puko a tu popravke nema.Nasao sam ceo mehanizam na buvljaku kod istih ljudi koji i prodaju agregate i platio sam 5 evrica.Ako se ne snadjes u Bg javi se mozda ti i nadjem kod mene,pozdrav,
Kapetan:
quin marry uspeo sam da ih kontaktiram 367 dinara je taj deo i salju postom :) jel imas i ti taj deo da oma pazarim a ovaj sto oni posalju neka bude za rezervu...
vlasinko:
samo stari neispravni s polomljenom spulnom...ovo bi morao da narucujem u subotu za sledecu subotu
Kapetan:
--- Citat: vlasinko 13, 04, 2009, 17:44:02 posle podne ---samo stari neispravni s polomljenom spulnom...ovo bi morao da narucujem u subotu za sledecu subotu
--- Kraj citata ---
naruci direktno od ovih momaka em je jeftinije em stize postexpresoom
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju