E, ovako treba... > Elektrika

Agregati

<< < (6/29) > >>

Kapetan:

--- Citat: qvin meri  12, 04, 2009, 12:49:01 posle podne ---može da se nabavi oko 11700 ima i 12v izlaz 0.7kw gar.1 god

--- Kraj citata ---

da to su ti agregati samo malo menjaju nalepnice i prednju plocu, odakle ti ta slika daj podatke da vidim za rezervne delove :)

Kapetan:
nasao sam :)

http://www.villager.rs/index.php?id=67

na zalost nemaju servis u beogradu..

http://www.villager.rs/index.php?id=182

posalo sam im mail pa cekam odogovor ...

ali vidim da imaju i ozbiljniju opciju od 2,2 kw

namcor:
ima servis i u beogradu  ja ih i prodajem u prodavnici tri godine, kvalitet je izuzetan, minum kvarova ,prodajem njihov električni alat bušilice i brusulice,znam da su rotori u prvoj klasi od kvalitetne žice i dobro izlakirani , to sam se lično uverio u servisu kada sam video rezervne  a sam serviser mi je rekao da su kvarovi retki uglavnom zbog nestručnog rukovanja iz ličnog iskustava u prodavniciznam kad nekom prodam nešto od njihovog alata ili mašina mušterije su zadovoljne i traže druge vrste ali od iste marke  taj model na slici je 2.2kw sa elektro starterom četvorotaktni

Kapetan:

--- Citat: qvin meri  12, 04, 2009, 17:50:49 posle podne ---ima servis i u beogradu  ja ih i prodajem u prodavnici tri godine, kvalitet je izuzetan, minum kvarova ,prodajem njihov električni alat bušilice i brusulice,znam da su rotori u prvoj klasi od kvalitetne žice i dobro izlakirani , to sam se lično uverio u servisu kada sam video rezervne  a sam serviser mi je rekao da su kvarovi retki uglavnom zbog nestručnog rukovanja iz ličnog iskustava u prodavniciznam kad nekom prodam nešto od njihovog alata ili mašina mušterije su zadovoljne i traže druge vrste ali od iste marke  taj model na slici je 2.2kw sa elektro starterom četvorotaktni

--- Kraj citata ---

posto je ovaj sa slike?

jel imas ovo sto meni treba ? ona rucka sa konopcem i onim mehanizmom ? posto je ? da li treba da dodnosim ceo agregat na ugradnju ?

namcor:
oko 29000 proveriću sutra u cenovniku možda bude i popustust  za drugare, mašina je dobra privi  koji sam prodao radi već 8 meseci svaki dan po 3 sata,telfon servisa takodje sutra ali moguće da ručke ne paše

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju