E, ovako treba... > China
NOVI KINEZ
Kapetan:
--- Citat: Dule Hy 24, 02, 2009, 15:19:41 posle podne ---... a drugi na Smederevcu je imao neki problem sa paljenjem sad da li je struja ili elektronika ne znam. Nisu losi ali kada se sve ukupno sagleda mislim da nisu ni jeftini.
--- Kraj citata ---
da mu mozda ne smeta vlaga oce to kod kineza? :stop:
cene nisu kineske nasi se debelo ugrade pa misle da ce marketingom i brandingom da prikriju los kvalitet... spinaker je nasao vanbrodske motre u kini kopija HONDE za recimo 200 usd za motor znage od 2-3 konja
Outboard Master:
to sa tim kineskim vanbrodskim je ja mislim uvek jedna te ista firma koja ih producira u kini. kao i sa scooterima sto ima da se kupi na svakom cosku u srbiji . ja sam kupio jedan od 50 ccm zove se SPRINT samo 2 meseca kasnije kupio moj drugar isti motor a zove se MAX i prodavac kaze da su ti MAX mnogo bolji nego SPRINT , kad se skine oklop i pogleda na motor jos uvek pise MEIDUO KAYTONG kao proizvodjac :suicide:
Dule HU:
Ma rešio Robika samo ne znam kako nije bio veliki problem, ali desi se.
Što se tiče uvoza iz Kine to je jasna matematika nabavna cena X 3 + carina + PDV. U ovo puta 3 ti je uračunato sve transport, rizik, oštećenja, zalihe na lageru itd. Ali to nije slučaj samo kod nas nego je to svuda u svetu tako gde uvoznici nisu direktno Kineske firme i to nije slučaj samo kada su u pitanju vanbrodski motori (npr. auto industrija) Imao sam negde podatak potražiću a tiče se fabričke cene za Parsun 15 BN S/L.
Novost koju sam video su motori 25 sa teretnom elisom, kao i najava za 2009 u vidu motora od 40 ks
Labud 1258:
Hvala lepo ...
Previse je pitanja u vezi njih i kontadiktornih vesti a cena sa svim ugradnjama nije toliko manja.
namcor:
kinezi nisu navni pošto sve poznate marke imaju fabrike kod njih iskopiraju ih promene malo spoljni izgled kavalit solidan niska cena , što se tiče cena parsun motora konurencija je čudo kad dodju još idruge kineski proizvodjači biće imanje cene tako je bilo i sadrugom proizvodima nemci su godinama prodavali proizvode kao da su pravljeni u nemačkoj na primer alati einhel a u stvari pravljeni u kini onda su naši ljudi otišli u kinu i počeli sami da uvoze i eto nižih ceni tako će biti sa vanbrodskim motrima pitanje je kratkog vremena kad ćemo svi voziti kineske motore dali kineskih marki ili japanskih ili neki drugih poznati proizvodjači već imaju fabrike u kini gde se rade celi motori ili neki delovi motora ana motorima napišu meidin japan ili germani papir i olovka trpe sve
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju