E, ovako treba... > Palubna oprema

NAVLAKE ZA BOKOBRAN

<< < (4/7) > >>

ronac:
"marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega... "

Ako hoce ja  dajem brod,dovoljno je veliki da se njihov znak vidi sa obale. :lol: :lol: :lol:

ronac:

--- Citat: olimp  19, 05, 2010, 11:01:00 pre podne ---
--- Citat: ronac  19, 05, 2010, 10:56:46 pre podne ---"marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega... "

Ako hoce ja  dajem brod,dovoljno je veliki da se njihov znak vidi sa obale. :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---

Neka mi se jave, brod im na raspolaganju.  :lol: :lol: :lol:

--- Kraj citata ---
A da svima sa foruma ofarbaju camce,koja bi to tek reklama bila. :lol: :lol: :lol:

Barba:

--- Citat: Kapetan  19, 05, 2010, 10:29:25 pre podne ---upotrebna vrednost ovih navlaka je diskutabilna , neko ce biti zadovoljan neko nece.... s obzirom na cenu lakse mi da gledam prljave i izgrebane bokobrane  :sorry:

marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega...

ovo sto je izvezeno beomarine je sasvim normalna stvar , i dobro je da ne uvoze nego da prave ovde ...

--- Kraj citata ---

Slazem se sa tobom, ali s obzirom na cenu navlake priblizniji primer bio bi da ti neko ofarba Che-a za 50.000 dinara i stavi njegov znak. Ovaj vid reklamiranja, mislim na Beomarine je potpuno legitimian. Pa kupis Hyundai pa na njemu preko celog zadnjeg stakla pise da ima 5 godina garancije, kao da ti to ne znas.   

Mislim da bi deda ove navlake sa natpisom moja ladja mogao da ponudi za 500 kinti po paru, samo tako.  :good:

BeoMarine:
Gospodo, kapetan je potpuno u pravu, mi smo proizvodjaci navlaka za bokobrane i stoga smo stavili svoje  ime na svoj proizvod, mogli smo napisati FENDER ili MOTOMARINE, i naplatiti Vam duplo skuplje, tada bi to bio proizvod "vredan novca", pitam se da li su Srpska posla to sto neko pokusava da uvede proizvodnju nauticke opreme u Srbiji ili to sto neko zeli poklon. Hajde sad svako ko ima ime svoje firme na proizvodu, neka pokloni svoj proizvod, malo besmisleno, zar ne.

Kapetan:

--- Citat: BeoMarine  19, 05, 2010, 11:24:18 pre podne ---Gospodo, kapetan je potpuno u pravu, mi smo proizvodjaci navlaka za bokobrane i stoga smo stavili svoje  ime na svoj proizvod, mogli smo napisati FENDER ili MOTOMARINE, i naplatiti Vam duplo skuplje, tada bi to bio proizvod "vredan novca", pitam se da li su Srpska posla to sto neko pokusava da uvede proizvodnju nauticke opreme u Srbiji ili to sto neko zeli poklon. Hajde sad svako ko ima ime svoje firme na proizvodu, neka pokloni svoj proizvod, malo besmisleno, zar ne.

--- Kraj citata ---

ako pise motomarine ja cu razmislim mozda i nije toliko skupo  :taunt: :taunt: :taunt: :taunt:

kao sto rekoh totalno legitimno i podrzavam domacu proizvodnju , jos da su cene nize  :preved:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju