E, ovako treba... > Palubna oprema
NAVLAKE ZA BOKOBRAN
Zoran:
Moj prijatelj koristi nogavice od starih farmerki.
Kapetan:
upotrebna vrednost ovih navlaka je diskutabilna , neko ce biti zadovoljan neko nece.... s obzirom na cenu lakse mi da gledam prljave i izgrebane bokobrane :sorry:
sto se tice znaka niste u pravu, kad kupite nike patike imate nike znak, kada kupite zipo upaljac imate zipo znak , kada kupite fishfinder na njemu pise Garmin (od skoro i Lawrence a bogami i Humingbird) a kada dobijete racun od telekoma opet je tu znak firme...
ako dobro kapiram ovo je domaca proizvodnja na koju je izvezen znak firme koja je organizovala proizvodnju , sasvim normalna stvar...
marketing i reklamiranje bi bilo kada bi recimo Beomarine rekla ofarbacemo ti brod besplatno ali cemo zauzvrat staviti nas znak na njega...
ovo sto je izvezeno beomarine je sasvim normalna stvar , i dobro je da ne uvoze nego da prave ovde ...
fisherman:
Ljudi meni je covek istapacirao ceo camac za 3000 dinara...
Pa sta treba da promenim ime camca u njegovo....
Kapetan:
--- Citat: fisherman 19, 05, 2010, 10:37:57 pre podne ---Ljudi meni je covek istapacirao ceo camac za 3000 dinara...
Pa sta treba da promenim ime camca u njegovo....
--- Kraj citata ---
meni za slicnu cifru :)
nije poenta u tome da li treba ili ne, poenta je da je to sasvim legitimno da ako napravis neki proizvod mozes da stavis i svoj logo ...
drugo su majstorski radovi mada i tu ima izuzetaka .... seti se kravata od "Neven"-a, covek presavije malo platno ofarba ga i stavi svoje ime, pa ko voli neka kupuje...
nista protiv nemam da kad dodjem kod nekoga na brod na tapacirungu zateknem onu malu etiketu koja govori kako se odrzava sa logom firme... mogu da se kladim da nemas tu etiketu koja je jako korisna ?
Kapetan:
recimo ovako nesto na cosku tapacirunga
evo bas juce kupih od dede majcu i ima ta etiketa ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju