E, ovako treba... > Brodogradnja

Plastika vs metal

<< < (15/17) > >>

SALE NB:
Kolega, svaki proizvođač čamaca od stakloplastike ti može napraviti takav čamac, a možeš i sam od kompozita -ovako kao Giganova.
Kod admirala bi mogao da radiš čamac po želji, a mogao bi i kod Tri princeze da uradiš otvorenu verziju Varia. Ne verujem da bi te odbili.

Giganova, 3 pitanja: Reci mi koliko slojeva stakloplastike si ti ovde naslagao?
                            Da li ćeš nešto stavljati preko, želkot ili nešto drugo?
                            Gde si kupovao stakloplastiku, smolu i po kojim cenama?

Inače, baš lep praktični test- za sve neverne Tome...i kapetane!  :yahoo:

giganova:
Sale ovih 4mm radjeno je u 6 slojeva sa tristagramskom vunom.
Ovo mi je kutija koja je trebala da nosi centralni motor sa osovinskim vodom ,ali se od te ideje odustalo.Neravnine koje vidis prvo sam smirglao malo nagrubo,smirglom granulacije 40,pa gitao poliester gitom,pa finim za plastiku ,neznam naziv.
Cenu materijala neznam jer sam uzimao na veliku kolicinu preko posrednika,ali mislim da je sve ukupno kilogram izlazio oko 4e.

rade:
test bi bio pravi bez daske.

giganova:
Pa tako se rade brodovi sandvic metodom,pa sam tako i koristio za probu.Mozda sam samo trebao koristiti lim4mm,i jace punjenje :party:

igogitar:
Evo jednog testa,izvinjavam se ako vec postoji negdje na forumu,ali ja nisam uspio pronaci.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju