E, ovako treba... > Brodogradnja
Plastika vs metal
broker975fx:
Pa divno i krasno ali cena :suicide:
Možda da vidimo da nahvatamo Gatku da nam da planove, on je radio nešto vrlo slično ovoj lepotici.
Admiral:
Ima stvari na koje se covek popenje punog srca, pa posle zažali.
A, vezano za tvoj strah od plastike, ima i ljudi koji se boje kapetana. Prosto neverovatno.
Sve ostalo ti je Dule vec nabrojao.
A tek sto ima lepih modela.
Kapetan:
--- Citat: Admiral 20, 02, 2009, 12:35:10 posle podne ---A, vezano za tvoj strah od plastike, ima i ljudi koji se boje kapetana. Prosto neverovatno.
--- Kraj citata ---
ovog kapetana niko se ne boji :) trnutno mozda jedino sin koji kada upeca prvu ribu koja moze da se jede ima da vodi 1:0 pa ce tatin autoritet skroz da ode :lol: .. zena me vec sije sa recimo 15:0 .. niko se mene ne boji .. ja bre naredim NAPUSTAJ BROD a kolega ne skoci u vode dunavca i jos uzme ubaciu u rikverc i ponovo overi panj (AKA zna za taj panj to je onaj sa desne strane preko puta paradajz ostrva... )...
onda pocinjem da razmisljam o plastici ... dal regal dal da pravim...
Admiral:
Kapetane, sta ispade od onog remorkera?
To sto ti je Dule preporucio je odlicna kombinacija, jos za te pare, jos od metala, jos sredjen.
Ako nista od toga ne napravis mozemo da idemo dalje sa nekim projektom specijalno po tvom zahtevu.
Kapetan:
--- Citat: Admiral 23, 02, 2009, 20:36:11 posle podne ---Kapetane, sta ispade od onog remorkera?
To sto ti je Dule preporucio je odlicna kombinacija, jos za te pare, jos od metala, jos sredjen.
Ako nista od toga ne napravis mozemo da idemo dalje sa nekim projektom specijalno po tvom zahtevu.
--- Kraj citata ---
jurimo ljutog remorkera taj je prodat duletu ispred nosa :(
btw jedno pitanje...
pricamo o koritu koje moze da ide 25-35 km/s
da li je moguce vodenu liniju uraditi prvo u limu recimo 3mm pa preko nje ici stakloplastiku i sve ostalo staklopalstika... kao recimo kostur oko koga radimo plastiku ... ok znam da ce to podicu tezinu ali mozda da se postavi samo udarnim tackama...
znaci u sred sendwitcha lim ili aluminijum , ispod vodene linije???
mozda je glupa ideja al ja reko da pitam :)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju