na chatu zoki_novus: jel se licna karta vodi na tebe?
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Evo ga link ako je neko zainteresovan za licitiranje i mozda za dolazak do jeftinog sonara za ribice,naleteo sam slucajno na njega a mozda nekom i zatreba :good: Koliko vidim imate jos 5 dana,srecno :good:http://www.limundo.com/kupovina/Sportska-oprema/Rekviziti/SONAR-ZA-OTKRIVANJE-RIBA-U-VODI-/821420
Cestitam na uspesnoj licitaciji :good:Eto drago mi je ako sam bar nekom pomogao da se domogne jeftine takve neke spravice :dance:
Citat: Darkobp 02, 12, 2009, 12:12:40 posle podneCestitam na uspesnoj licitaciji :good:Eto drago mi je ako sam bar nekom pomogao da se domogne jeftine takve neke spravice :dance:Hvala Darko jos samo da "provalim" kako radi :dance1:
Citat: colonelo 02, 12, 2009, 12:20:38 posle podneCitat: Darkobp 02, 12, 2009, 12:12:40 posle podneCestitam na uspesnoj licitaciji :good:Eto drago mi je ako sam bar nekom pomogao da se domogne jeftine takve neke spravice :dance:Hvala Darko jos samo da "provalim" kako radi :dance1: Moj prijatelj ima takav sonar ali je trenutno van zemlje!!Cim se vrati kopiramo uputstvo i prosledjujemo ti!! :)
Deda danas sam uspeo sam da kontaktiram Vladu i pomogao mi je oko mog sonara iako nije isti kao njegov. Vlada je stvarno OK lik i drago mi je da smo se upoznali. Hvala jos jednom Deda i tebi i Vladi. :good: :drinks: